HEMMMMA!

haft det så jävla bra.trodde inte att vi skulle fått åka hem med planet som det var tänkt.den där jäkla vulkanen förstörde allt.först va planet inställt så vi hade fixat en extra natt, sen nästa dag när vi skulle ut och shoppa fick vi veta att vi skulle flyga, så då blev de att skynda till hotellet och packa och checka ut, sen vid flygplatsen fick vi veta att vi kanke inte fick flyga, men tillslut blev de klart att de bar iväg.vi hade en jäkla tur att vi fick åka hem. alla andra plan var inställda. skönt att vara hemma igen, men hade gärna stannat ett tag till.

flyget ner gick hur bra som helst, men var jäkligt nervös.
new york var större än jag trodde. skit mycke folk på gatorna plus att de typ ser likadant ut överallt. skyskraporna var enorma.
hunnit med ganska mycket, men orkar inte skriva så mycke, så tar de lite kort.
tisdag: flög hela dagen, kom fram till NY runt sju på kvällen, blev att leta hotell och ta det lugnt. delade rum med adde, malin och sara.
onsdag: upp tidigt. äta äcklig frukost. värsta onyttig. kan förstå att alla är feta där. haha. skulle åka sightsing buss runt NY. var as cooolt. en upplevelse. vi gick av vid frihetsgudinnan och var där ett tag. hade strålande sol och 26 grader varmt. gilla. blev en massa gående och shopping.
torsdag: uppstigning tidigt. sen tog vi tunnelbanan till brooklyn. tunnelbanan var skit äcklig, låg i tak, sunkig osv. usch. blev lite strul också. strålande sol och 26 grader varmt även idag. gick över brooklyn bridge , as coolt de med. skit fint. sen gick vi till där worldtradecenter stod, helt sjukt. sen komme rjag inte ihåg vad vo gjorde resten av dagen, men säkert shopping.
fredag: morfar fyllde år. alla gick upp tidigt, vi skulle överasska morfar. så vi knackade på hos han och mormors rum, vi gic in med fika och sjöng " ja må han leva", sen fick han ett brev där han och killarna skulle få en privat flygtur med helikopter över NY. han blev helt rörd. sötmorfar<3, så efter frukosten drog vi dit. sen lite shopping, och sen tillbaka till hotellet för att glra sig ordning för en middag på en as fin italiensk resturang. skit god mat.
lördag: hel dag shopping. åt mat på hard rock cafe på kvällen. skit frän resturang. grym mat också.
söndag:blev väckt av malin sex på morgonen av att hon sa att sara just hade spytt.. usch. så jag väckte adde. vi fick panik och sprang ner och la oss på mamma och doms hotell rum ist. haha. skit trångt, men vi lyckades somna. lite shopping på dagen, sen hemfärd. flög kvällstid. var lite läskigt..
måndag:kom fram till island sex på morgonen. flög till sverige runt halv tio.

lägger in en massa bilder imorn om jag orkar.
helt slut nu. inte sovit på 45 timmar.
godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0