my life would suck without you

if i could turn back time

Nu har jag precis krypit ner i sängen.skönt.
Nyss sett på smallville (L), så himla bra, clark är snyggast!!!
Imorgon äre halloween, vet inte riktigt hur kvällen kommer att bli, men blir iallafall att bada bastuflotte klockan tre med ett helt gäng, blir nog riktigt skoj.
Nu hade jag tänkt sova, får se om jag hinner med nåt inlägg imorgon.

Inte långt kvar tills man blir ett år äldre.
Måndag-17 år.

Godnattt

 


Spökpromenad

Nyss sett på idol, idag var rabih kass :( men han klarade sig ändå (y)

Ida kom och hämtade mig vid fyra sen så åkte vi upp till stallet och började sminka oss inför spökpromenaden, shit hur vi såg ut, jag knallblå i fejset och ida illröd, plus att vi tupperade håret och sprejade det blått, haha.
Vid kvart i sex gick alla ut och ställde sig på dom "positionerna" man skulle ha. Jag och Ida stog tillsammans. Vi låg gömda i skogen och hade en docka upphängd i ett träd, sen när folk gick förbi skulle Ida dra i snöret så att dockan kom rakt emot dom och jag skulle skrika. Vi trodde inte det skulle bli så lyckat men det gick ju skit bra, folk blev faktiskt skit skrajja. En del började gråta, och en annan ramlade omkull så han tappade glasögonen, haha.


Its friday im in love

Blev väckt av nån jävla rörmockare som kom hit och stimmade som fan imorse. Ställde sig precis utanför mitt rum och pratade i telefon, inte pratade han tyst heller. Men lyckades somna om när han hade farit så vaknada vid kvart i tolv.
Idag vet jag inte riktigt vad jags ka göra, men ikväll ska jag vara utklädd till spöka trorjag det var, elr hur var det Ida? :D
Uppdaterar senare för nu ska jag äta frullle

 


no air

Blev inte bandy förns typ kvart över sju, coach glömde bort tiden...
Idag gick det skapligt bra på träningen, det har skett en utveckling för oss alla tre ;) kanske kommer gå bra för oss på luciafestinatt ändå ;)
Blev en hemma kväll ikväll, riktigt skönt. Först blev det inlåst klockan nio, efter de såg jag slutet på jeepers creepers, den är så jävla äcklig, fick värsta tillbaka blickar från när jag Marcus och Totte såg den för några år sedan, usch.
Sen kröp jag ner i soffan och såg på juno, dne filmen är verkligen usel, men den fick duga, fanns typ inge annat att se på. Knuts och dom undrade om jag ville vara med på pingis, men kände att jag inte orkade ikväll så sket i de. Får bli nån annan gång, måste vila ryggen från alla skott ;)
Nu ska jag krypa ner i min super sköna säng.
Natti <3

 

 



Booring

slapp dag, bara setat hemma och inte gjort nånting, skönt ibland de med, men inget jag föredrar föör jag hatar nämligen att inte ha något att göra, det ända jag gjort idag är att ha varit hos tandläkaren, dator/tv, nyss sett på smallville, gosh vad snygg clark är!! Hoppas det hönder nånting framåt kvällen.
Halv sju ska iallafall jag,Nea och Ida iväg och träna innebandy, vi har ju en egen coach också, så nu ska vi träna upp oss.
Kanske uppdaterar mer ikväll

bäst!!!


så jävla snyggg


L

Var hos tandläkaren imorse, hatar att vara där, direkt man öppnar porten och går upp för trappan blir jag helt nervös och illamående... men gick bra idag, fick knäppa kort, inge hål eller nånting (y)
När jag kom hem la jag mig i soffan och spelade tv-spel.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, dte visar sig.

Kväll

Blev en spelkväll hos Nea, fast den blev inte så lyckad , Jeppe och Ante spelade bara cs typ, så jag nea och ida körde lite rappakalja, as kul spel. sen vid ett for jag ida jeppe och johan och spelade pingis, blev lite straffpingis och ryss. Fast sen blev nån lite tjurig och gick hem direkt typ ;) = Ida. Men jag jeppe och Johan stannade kvar och körde lite till . Kom nyss hem, borde nog sova nu för ska upp klockan tio imorgon bitti, ska till tandläkaren. uak, hata.
Förresten så vann mora ikväll :D 1-6, går riktigt bra nu, tredje raka!!!!

Tv

sitter hemma hos mig och kikar på greys anatomi med Ida, vi har nyss tjockat i oss en varsin fet godispåse. Ikväll blire att spela spel med ida,nea,ante,jeppe och sonny :D skoj!


Onsdag

Nu har halva lovet redan gått.
vaknade kvart över tolv imorse, skönt att sova länge. Kommer bli värsta omställningen när jag ska börja gå upp tidigt igen, från tolv till halv sex :S drygt.
Bara varit hemma hela förmiddagen, men for på bio klockan tre med Ida,Nea,Ante och Jeppe, vi såg filmen "upp". Vi var äldst på bion xD
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, fårse om jag och Ida ska sola.


baby your the one that i want

Pingis med Ida,Jeppe,Knuts,Sonny och Johan, skoj. mitt hår stinker pojk parfym eftersom jeppe hällde en parfym flaska i mitt hår när jag hämtade han... cp. Svider som fan på min rygg av alla bollar.

Sitter och läser lite olika bloggar just nu, en som jag fastnade lite extra för är några vänner som skriver en minnes blogg om deras bästa vän som bliev mördad i juni, det är helt sjukt. slutade med att jag sitter här och gråter. http://minneavtherese.blogg.se .

Jag har så mycke känslor inom mig, alltid på kvällarna kommer allting fram, jag lägger mig jämt i sängen, sätter på sån musik som jämt provecerar fram saker jag blir ledsen av, vet inte varför det blir som det blir, tänker på saker som jag saknar, saker som jag önskar fanns i mitt liv justnu. Jag ska sluta tänka på saker som jag saknar eller inte har för tillfället, ska glädjas åt allting bra jag har i mitt liv, jag har en familj som jag älskar, vänner som alltid finns där, som alltid bryr sig, som jag kan vara mig själv med och alltid skratta med, dom får stå ut med mina schizofren vändingar, står ut med mig när jag är som surast och bara gnäller, dom finns där i alla lägen och jag litar på er till hundra procent.
jag klarar mig utan en honom vid min sida, iallafall ett tag till, visst det finns stunder då jag önskar att jag hade nån jag bara hade kunnat lägga mig ner och mysa med, som älskar mig för den jag är. är det inte killar som är hjärtekrossare?nej inte alla, finns nån underbar jävel där ute tror jag. men han dyker nog upp snart, hoppas jag. jag har ganska lätt för att få känslor för folk vilket kan vara sjukt jobbigt, men har aldrig upplevt den riktiga "förälske" känslan, jag väntar på den. finns förhoppningsvis någon för mig också, right?


... nu ska jag sova. Godnatt.




<3

Blev somsagt en sväng till mora med Linnea Ida och Tina. Vi var bland dom 50 första så fick en hemligt gåva, var typ parfym prov, foundation och ett läppstift (y). Var skapligt mycke folk så man fick vara snabb med att hitta kläder och storlekar, lyckades iaf hitta två tröjor, en mjukisbyxa och en mascara, kön var drygast, fick stå där i ca en halv timme :S.
Nu snart blire att åka och köra straffpingis :D 

Ida och Linnea, Ni är bäst. JAG ÄLSKAR ER

Tisdag

Blev pingis igår kväll med ida,Nea,Jeppe,Sonny,Knuts och Ante :D kul, blev straffpingis, lyckades bara få ett skott på mig igår, Ida fick tyvärr nästan alla, hahahahahahaha.

Kom nyss hem, varit med Nea hela förmiddagen, först imorse gick vi ut och gick, svängde förbi ishallen till Ante,Sonny och Johan. sen gick vi hem till Nea och spelade lite kort. Sen vid två skulle Nea till doktorn med sitt öra, så jag följde med henne som personligt stöd ;) haha.
Ikväll blire Mora, jag är bjuden på vip kväll på cubus, så tar med mig Nea och Ida !:)

Linnea&Ida <3

sitter hemma hos Nea , vi har nyss bakat kladdis, nu ska vi dra och spela pingis:D
kort inlägg.

Måndag

Gick på toa inatt efter jag kommit hem, fick sen ett sms av Adde
- gå och lägg dig för fan, du skrämmer skiten ur mig.
- sorry. godnatt.
-det här är fan sjukt, ser på världens läskigaste film, den ska du se den sen. ENSAM.
- haha nej de ska jag nog inte.
-det här är fan sjukt.
-sluta se då, du komemr inte kunna sova sen ju..
osv osv osv
slutade med att jag fick lov att sova inne hos han xD, kom in i hans rum och där ligger han instryckt mot väggen as skrajj och skakar xD haha :D

For på ishallen med nea imorse och åkte lite skridkor, men åkte bara i typ en kvart, sen for vi och badade och solade istället :D

Ikväll får vi se vad som händer,

Pingis

hade först tänkt att lägga mig tidigt ikväll och lägga mig och se en film, men sen frågade Ida om vi skulle följa och åka skridskor, så jag sa väl ja då, men det blev ingenting av med de. istället for jag,Ida,Jeppe,Knuts,Karre och Björn opch spelade pingis, haha riktigt kul vare, först spelade vi ryss, sen straffpingis eller vad de hette? dom som förlorade pingisen skulle ställa sig mot väggen och dra upp tröjan, sen skulle vinnaren skjuta/kasta så nhårt den kunde på dom andra, fan vad ont dte gjorde att bli träffad :(.. sen for Björn och Karre, så då spelade jag,ida,Jeppe och Knuts lite till, vi hittade på ett eget spel, blev typ klädpoker ;) grrrrrr haha

Nu ska jag nog sova, så jäkla skönt att det är lov nu.
Nattti

Söndag

Vaknade kvart över tolv imorse, fast sen skulle man ju ställa om klockan så blev väl kvart över elva.
vid tolv frågade Nea om vi skulle åka på morins och fika, så skyndade mig ner och duschade och gjorde mig iording, sen när vi skulle åka märkte vi att morins var stängt idag.. så nea kom till mig så fikade vi här istället.
Sen spelade vi lite jamesbond sen blev det massa prat och massage som alltid, hehe.
Nyss varit och spelat bandy med Nea,Ida,Amanda,Jona,Ante,Björn och Knuts. (y)
Vet inte riktigt vad som händer ikvälll.

ett tidsfördriv.

40 frågor om en nära vän <3

1. Vad heter den? Ida-Lisa Svärd
2. Hur gammal är den? 15
3. När träffades ni sist? igår
4. Vad har den för hårfärg? - Ultra blond ;)
5. Brukar den färga håret? - haha ohja
6. Vilka färger har den haft? - brunt

7. Vad har den för parfym? Christina och britney trorja
8. Är den galen? JA
9. Vad är erat första minne? När vi var på fotbollscup med våra brorsor, min och Idas familj skulle bo i samma tält. Vi stod på en varsin ände på en stock och försökte hålla balansen, båda var super blyga och bara stod och fnissade. Ett minne jag aldrig glömmer.
10. Har ni många minnen ihop? Verkligen
11. Vart bor den? Älvdalen, stenhuggarvägen.

12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej, men på cykelsemester ;)
13. Hur ser dens klädstil ut? snygg!
14. Vad heter dens syskon? Jonathan och Joel
15. När träffades ni första gången? för 6-7 år sedan kanske?
16. Hur träffades ni? Fotbollscup.
17. Vad går den på för sporter? ridning, cirkelträning.
18. Vad brukar den göra på helgrna? Rida, vara med kompisar, fest nångång
19. Göra efter skolan? Rida,Plugga, sova, träna, vara med kompisar
20. Har ni pussats? ja
22. Har ni gjort något kul tillsammans? Massor
23. Har den fräknar? ja
24. Har ni kollat på film någon gång? många gånger
25. Har ni bråkat någon gång?  ja
26. Har ni sovit i samma säng?  ja
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? jaaa
28. Har du sett den gråta? yes
29. Vad gjorde du då ? tröstade
30. Har du sett den vara riktigt arg? ohja
32. Vad ska ni göra i sommar? Bada, äta glass, cykelsemester, festa
33. Har han svikit dig någon gång? vet inte
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Jaa
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? ta livet
37. Vad är det bästa med den? Allt, hon är bäst!
38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Inget
39. Älskar du den? JA

40.Vänner föralltid? Ja!!!det hoppas jag


från toppen till botten

älskar att släcka alla lysen, sätta på din låt, titta på din bild och bara drömma sig bort.

jag hatar att älska dig

Just beat it

Blev att fara på hockey vid tre med Linnea,Ante,Ida och Amanda för att se när bj mötte Leksand, tyvär vann äckel leksand.
Nyss ätit för- och efterrätt :D
Ikväll blire nog att  vara med en massa.
Kort inlägg..



duuuuu

Lördag

Klockan ringde kvart i åtta imorse, drygt.
For upp till naturbruk vid kvart i nio, sen började kursen. Satt stilla och bara lyssnade i två timmar och tjugo minuter, jag hatar att sitta stilll, var inte särskilt interessant heller. När han hade pratat klart var de synkontrolll.
Sitter i soffan och inte gör ett skit nu, vet inte vad jag ska hitta på idag, men det visar väl sig.


Thinking of you

Fredag

Skola idag, två prov, gick rätt så bra. Hoppas på att klara de.
Kom hem runt halv fyra idag. Nu äre äntligen lov.skööönt
Nyss kommit hem från hockey, Mora-Almtuna. gött. Mora vann med 7-3 :D
Stod i första perioden, sen såg jag Knuts så gick till han, sen gick vi och satte oss på sittplats resten av matchen (y).
Nu kikar jag Idol.
Blir en tidig kväll ikväll trorjag, ska upp tidigt imorgon på körskole kurs i tre timmmar, drygt.


tröttt.

så jävla skoltrött nu. orkar inte plugga eller nånting, skulle ha pluggat som fan till bf och naturprovet imorgon, men saknar orken, så lovet kommer riktigt lägligt. har lagt ner max tjugo minuter på att plugga idag, borde egentligen ha lagt ner minst två timmar, men känns meningslöst att ens försöka plugga när jag ändå vet att jag komemr glömma det lika snabbt som jag lärt mig de.

Gick ut och gick en sväng med Ida, eller jag gick och hon cyklade brevid, haha. vi for ner till fortum skulle sola lite men när vi kom ner så kom det nån mer så då vela vi inte så vi cyklade ner till älven lite och satte oss, sen cyklade vi hem, stannade lite utanför mitt hus och snackade lite . Ida du är bra!
Nyss sett på inlåst, så jävla bra!!!!

Känner mig helt slut så lär nog sova nu, Godnattt!

HÄRLIGT

hockey igår då, och det gick ju riktigt bra !! :DDD 1-4.

var as trött imorse eftersom vi kom hem så sent igårkväll.
gick ut och väntade på bussen halv sju imorse, när klockan var kvart i  hade bussen fortfarande inte kommit, fick sedan ett sms om att bussen hade gått sönder uppe i storbrott, så 95:an kom och hämtade alla.
Idag har vi varit ute i selja/långlet och haft lekar med 70 st barn, det var faktiskt roligare än vad jag trodde de skulle bli, barnen var ur söta.
Nu sitter jag och pluggar för fullt.. två prov imorgon.
Tror jag håller på att bli förkyld, har nyst hela dagen och det typ rinner ur näsan :( fan!!!

ALLTID <3


byeee


Hemma idag.

Hallå!
Inge skola för min del idag :), vaknade runt halv tio imorse, skulle egentligen ha gått upp halv sex för att ut och gå med Ida, men kände inte att jag orkade, eftersom jag skulle ha sovmorgon så vela jag ta vara på den och soooova !
Gick ut och gick runt tio istället, var riktigt skönt, blev ca 50 minuters promenad.
När jag kom hem blev det en dusch, sen pluggade jag lite, skulle plugga till bf provet, men märkte att jag hade tagit med helt fel böcker hem.. suck.
sen vaknade Adde så då spelade vi lite wiii (y).
Halv fem drar jag till Leksand :D

Hoppppas!


Tisdag

tappat lusten att blogga, bara drygt.känner att jag inte har nåt att skriva, men gör det ändå.
skola igår, sen blev det ut och gå i en och en halv timme med Ida och Tina , skönt, Linnea va hemma och sjuka hon så hon fick vara hemma, krya på dig <3

Skola idag, först på musiken redovisa jag min låt inför hela gruppen, var as pinsamt .
sen svenska, bok prat och sen ett litet prov om epoker.
slutade elva, blev tolv bussen hem. När jag kom hem spelade jag wii med Adde, haha han var sämst, ägde han som fan xD
Ikväll blire cirkel med Ida :D

Hockey imorgon med fritte eftersom jag fick den sista biljetten :DD LEKSAND-MORA

låten jag redovisa --->



mina vänner är alllt



Just nu är allting perekt, hoppas det håller sig



yees jag vann ;)


bandy

blev inte helt klar med musik läxan idag, fan, men hoppas inte läraren blir allt för sur.
For och kikade när bror spelade innebandy match mot krylbo klockan fyra, älvdalen ledde med 6-4 när det var tre minuter kvar, dom torskade sen med 6-7. domaren som avgjorde...
sen runt sju blev det bandy i rot med Ida,Jeppe,Knuts och Jona, skoj, var as drygt idag.
godnattt.


ÅÅH JAG RYSER


Gårdagen

Gårdagen : Var med Linnea hela dagen.
For till henne runt två, spelade spel med Jeppe, nea och Knuts typ till klockan fem. vi spelade neger och president, den som blev neger skulle dricka en halv liter vatten med två tamponger i munnen, haha jeppe förlorade så blev han som skulle göra de, men det gick inte särskilt bra, när han tog första munnen så svällde tampongerna upp direkt och allt vatten hällde han på sig själv, haha , har det på film men orkar inte ladda upp de nu. efter vi spelat klart så målade knuts och jeppe mig i hela ansiktet med en kajal.. cpn. men älskar er ändå ;)
Sen for jag hem och åt och duschade.
For till nea vid sju igen sen, kollade körslaget med Jeppe knuts och nea (y).
Sen spelade vi lite poker.
Killarna drog till mora och jag och Nea stannade hemma och såg på film och hade massage, resultatet blev att båda somnada. vaknade klockan ett av att jag sov på neas mage, sen gick jag hem.

Har tillbringat hela förmiddagen åt plugg, nästan klar, bara musikläxan kvar nu.

rolig helg . <3

:D

JUST NU ÄR ALLTING SÅ JÄVLA BRA !!!!!!!!!

jhwefewhfefjk

sitter hemma hos nea med nea,knuts och jeppe !!!!!
har inget emr att skriva förutom att det har varit en kul kväll!
Godnatt

GODNATTTT

nu ska jag krypa ner i min stora varma säng.
hoppas att det händer något skoj ihelgen.

hittade en super gammal bild


promenad

skönt vare att ut och röra lite på sig, plus att det blir så mycke roligare när dom bästa är med.
på hemvägen svängde jag och nea in i ishallen och kikade på killarnas träning, Ida orkade inte följa, hon fick lov att hem med valllisen ;)
Nyss sett på inlåst, asbra.
orkar inte skriva nå långa inlägg, tappat intresset.


ångrar att jag jag inte tog chansen när jag hade den..

Torsdag

redan helg snart, den hör veckan har gått skit fort.
idag vare slapp dag, på bf planerade vi bara inför våran aktivitets dag vi ska ha nästa torsdag med skolelever från selja-långlet.
Ska ut och gå med Linnea och Ida kl sex, kanske uppdaterar ikväll

Onsdag

Åkte bil till skolan imorse kl elva med Martin.
Vid tolv gick jag,Sofie,Johan och Martin och lunchade på stan eftersom vi inte började förns kvart över ett. mys.
Hade bara engelska sen slutade jag, hann med tre bussen.
Runt sex gick jag ut och gick i en timme med Linnea och Ida, ni är bäst, jag älskar er.
Sen när jag kom hem la jag mig i badkaret med ansiktmask, super skönt, fast det är fan inte så skönt som du säger Ida att bada badkar, föredrar hellre att duscha ;)  ååh jag fick värsta mycke utslag i ansiktet av ansiktmasken, hoppas det är borta imorgonbitti!!!!
Nyss sett greys anatomi, bästbäst.
Godnatt


Snygg?? snarare äcklig. uak


silly boy

skolan rätt så kul idag faktiskt. förutom att jag och victor ska sjunga solo på musiken inför alla.. pinsamt! men hade rätt så skoj när vi övade xD haha victor är så blåst.
cirkelträning klockan sju med Ida, gick riktigt bra idag.
nyss sett på desperete housewifes, kärlek på de <3
sovmorgon imorgon, nu ska jag sova!

blogg.se är seegt som alltid.

sjukt trött imorse, måste börja lägga mig tidigare.
så jävla mycke läxor nu, inte van vid de, typ 5-6 veckor tills nästa vecka, därav 4 prov. vi har aldrig haft så många läxor, menmen man ska väl inte klaga.
Idag blev det först skola, kom hem runt fyra, gick ut och gick med Linnea och hennes mamma runt sex i en timme, super skönt och trevligt.
Har nyss sett på svenska hollywood fruar, sista avsnittet, tråkigt.

Jag har as ont i magen, för idag på idrotten skulle jag och Johan se vem som kunde sparka sitt ben högst upp i luften.
Jag hade upp min arm uppåt så högt jag kunde så skulle Johan se oom han kunde nå den, så han tar fart med benet allt han kan. istället för att träffa handen sparkar han mig i magen allt han kan, aj, gjorde as ont, hahaha, är värsta röd på magen och när jag skulle duscha sved det som faan.
nej nu ska jag sova.
Godnattt

Slappsöndag

inte orkat skriva nå inlägg idag.
trodde jag skulle sova länge imorse eftersom jag var hos Ida till halv fyra inatt, men vaknade klockan elva. var as trött men kunde inte somna om så gick upp och la mig och degade i soffan.
Inte gjort nåt alls idag typ.
Runt fem gick jag ut och gick i en timme, as skönt vare, men läskigt också, för jag gick längs älven och typ efter badet om man fortsätter kommer man till nåt ställe där det typ är lastbilar, jag såg att det kom rök där framme, sen när jag skulle svänga såg jag att det stod en husvagn alldeles vid kanten och det kom rök ifrån den och den stank,inte som vanlig rök gör utan vette fan vad de stank, så jag vågade inte svänga så fortsatte rakt fram, sen så tittade jag bak, då öppnades dörren och det kom nån med svarta kläder  krypandes ur den, sen hörde jag typ nån som började hosta, fyfan va rädd jag blev, gick det snabbaste jag kunde, fick asont i magen, trodde jag skulle bli mördad...men jag tog mig hem ;) scaaaary
när jag kom hem duschade jag, sen bakade jag en kladdkaka till the family, kan säga att den blev j*vligt kladdig, men skit god.
legat i soffan och sett tv från klockan sju, först topmodel,ensam mamma söker och sen nån dokumenter om Hagamannen. as skönt att bara ligga framför tvn.
nu ska jag sova så jag orkar skolan imorgon, ska ju upp halv sex..
Godnatt



kvart i fyra

jag och ida gick och mötte upp johan runt 12, han följde sen till lägenheten, sen drog han hem vid halv två.

precis kommit hem från Ida, klockan är as mycket, men kunde inte dra mig därifrån, vi har tittat på en massa youtube klipp, seriöst skrattade så fan tårarna nästan rannn, så jävla skoj.
tack för en underbar kväll <33

måste nog sova nu.. godnatt

faaaaaaaan

fitt sverige. varför kan dom inte kämpa när det väl gäller? nej dom är fan inte bättre än såhär, överskattade är vad dom är.. menmen. vi tár nya tag och hoppas att det skall gå vägen ändå.

precis kommit till Tessies lägenhet, där är även Ida,Hanna,Amanda,Martin och Kicken.
nu ska amanda göra sin läxa= massera mig !!!

pussssssssssss

Lördag

var somsagt hemma i tessies lägenhet med Ida hela kvällen igår, hur mys som helst lixx, typ Idol,godis, guitor hero osv.. melikes.
Vaknade runt halv tolv imorse, skönt att sova länge.
For på hockey med Ida och Amanda vid halv ett. sen for jag hem.
Sen tjatade Ida med mig på innebandy vid tre, så for till rots gymnastiksal med Ida,Amanda,Jona och Sandra. Riktigt skoj, men vi måste nog träna lite till om vi ska ha nån chans på lucia.. (y) ,men det grejer vi väl bruuuds?

Ikväll ska jag se på SVERIGE



trött

GODNATT


Idol

Blev tillslut mys med Ida, vi har köpt en massa godis och chips, mums.
Nyss sett på idol, Rabih <3
Vi ska nog snart ut och gå en sväng, sen in och spela guitar hero, sen kanske film om vi orkar.
Hörs kanske senare, pusshej


make me happy

skolan började med redovisning, jag johan och esbjörn tillsammans. vi snackade om att jag och johan hade anställt esbjörn på en brandstation, johan som brandchef och jag medhjälpare. gick bra förutom att esbjörn sa lite saker som han kanske inte skulle. menmen.

jag kan inte bestäma mig om jag ska på mora-växjö eller om jag ska stanna hemma och mysa med Ida i lägenheten istället, beslutångest.


det löser sig?

fan vad jag älskar min säng, musik och mina vänner.
Var fram på invigningen av nya dalgatan med Linnea och Ida vid sex, team stefan uppträde och klipptde av "invigningsbandet".
Sen efter det så bjöd kommunen alla på en liten pizza. sen cyklade vi hem igen. Linnea for på graven en sväng så jag drog hem, sen vid halv åtta gick jag och Linnea ut och gick, var riktigt skönt. Var skapligt kallt med luften var värsta skön.
Klockan nio tittade jag på "inlåst", Linnea tippsade mig, måste säga att det var faktiskt riktigt bra, man blir lite berörd eller vad man ska säga. det tycker jag ni ska titta på nästa vecka.
nu ska jag sova, får damp på min dator.
Godnatt

Här kommer en film när team stefan sjunger "jag ringer på fredag". lyssna och njut.


Tired

Skola idag. Tråkigt. Var så jävla trött idag, somnade om imorse, tredje gången den här veckan.
Orkade inte skriva nått inlägg igår kväll, men mora vann iallafall.
Ska nog ut och gå runt sex-sju tror jag.
blir ett kort inlägg nu, skriver mer ikväll (om jag orkar).


varmvarm

fan vad jag svettas, intressant va? haha, men har setat med datorn i knät aslänge, och min dator blir verkligen kokhet på dirr.
Efter pluggandet bakade jag lite, gjorde typ kokosrulle tror jag det hette? typ nån slags rulltårta.:)
Nu ska jag och Ida ut och springa sen gymma+sooola! (y)
sen ska jag hem och se på mora !

plugggg

vaknade lite för sent imorse så blev att jag stannade hemma.
tittade på en as bra film imorse, den hette typ the clique tror jag, fan as bra.
Sen blev det en massa plugg, jag är klar med all plugg för den här veckan :D, har fan gjort tre läxor nyss (y)


Engelskaläxan


Boll&Racket


Ledarskap inom lek och idrott



thats it

det är på kvällen du kommer i mina tankar, då när jag helst bara vill att du ska vara borta!

snow

Fyfan vad kallt det var imorse när jag gick ut till bussen, frös fan ihjäl.
slapp skoldag först musik, sen svenska redovisning, gick asbra. sista lektionen var bf, idag blev det grupparbete. Jag Johan och Esbjörn kör tillsammans, det går verkligen sååååå bra... not ;) haha jorå faktiskt, bättre än vad man kan trooo!
Kom hem runt fyra idag, satte mig och pluggade direkt jag kom hem, skönt att ha en läxa klar nu iallafall.
När jag var klar med läxan började det att SNÖA, åååh i hate it. fyfan, allt blir så jävla slaskigt och man måste ha mycke kläder på sig :( nej usch säger jag då, sommar ska det vara.
Blev cirkelträning klockan sju med Ida, latnea var i mora ;)  , vi gick hem från cirkel sen i spöregnet, blöt.nu när man kom hem.
Hann precis hem till desperet housewifes, så jävla bäst är det.
precis lagt mig i sängen :) Godnatt

Elias som är kingen ;)

The things we owe

aerobicen var rätt så kul. till en början fattade vi ingenting, haha, vi måste ha sett helt störda ut, värsta skrattanfallet, haha men sen flöt det på (y)
nyss sett på dom där svenska hollywoodfruarna, haha fan vad kul det är, det är fan rätt så bra.
imorgon börjar desperet housewifes och ugly betty :DDDD BÄST. fattas bara lost nu, sne är alla favvo program igång.
nu ska jag fan sova :D Godnatttt



måndag

drygt med skola!!!!!!!!!!! orkar fan inte skriva om den.
den här veckan har jag så j*vla mycke läxor, hate it.
nu ska jag dra på aerobics!


thinking of you

So baby don’t worry, you are my only

Kalaset var riktigt skoj. Har visst glömt skriva vem som fyllde år, min super söta kusin Niklas fyllde 11 idag. GRATTIS. Blev mycke fika och min favorit tårta, mums. haha jag och Malin hade riktigt skoj med kameran, inte garvat så mycket på bra länge, men tror inte jag vågar mig upp med bilderna här, kanske slänger upp nån imorgon, men tror inte de ;)
Efter kalaset blev det hem och plugga lite sen att kika lite fotboll , Adde lagade även varma mackor till familjen, mums, var as goda.
Nu har jag precis lagt mig i sängen, lyssnar på en massa underbar musik!!!! Godnatt!

min drog <3


Söndag

Helgen har gått riktigt fort.
Imorse blev det en springtur med Ida plus lite gym (y), skönt.
Sen for jag hem och duschade, sen blev det en powernap.
Nu ska jag på kalas!

IM IN LOVE


IM IN LOVE


lipslikesugar

Vaknade runt 11 imorse, skönt med sovmorgon. La mig och tittade på film till kl ett. Sen blev det en springtur i regnet (y) superskönt. Sen hem och tog en varmdusch, sen städade jag rummet. väldigt behövligt.
Runt fem for jag till Mora och såg på mora-troja, seger till mora :DDDD.
Sen böev det hem och såg på körslaget, fast hann inte se team Stefan :(, men ska kika på de på datorn.
Nyss lekt med Amanda,Ida,Linnea och Ante !! :D mys
ska snart krypa ner i sängen, skööööönt.

huvudvärk

Gymnasiefest igår då, måste säga att det var grymt kul!
Kvällen började med att jag och Lovisa drog till några killar från skidgym på förferre, vi var typ 6 st, sen drog vi vidare till tingsnäs till en annan ferre med bara folk från skidgym, trevlans. kvällen blev bara bättre och bättre och allt fler folk rullade in, runt kl 9 var dt ungefär 25-30 pers? i den där lilla lägenheten, 25 killar + jag och lovisa, hah (y). Runt 10 började vi dra oss mot vasa, var inte så mycke folk där i början, men typ vid 11 var det typ smockat. haha kvällen var fan great! tror jag var mer utomhus än inne, kanske därför jag har blivit snuvig.. men det äre fan värt.
Kom hem till lovisa runt halv tre, men vi somnade inte förns typ tre. drygt, eftersom vi hade skola dagen efter.
Klockan 6 vare dags för uppstigning, kan lova att jag tror jag aldrig kännt mig så död, haha, trött,trött,trött+världens huvudvärk. men som sagt, det vare värt ;)  drog iaf till skolan, halv sov väl typ igenom första lektionen sen blev man rätt så pigg. slappa lektioner som tur var. Tack alla för en rolig kväll.

Slutade halv tre, kom hem halv fyra. åt lite när jag kom hem, sen gick jag ner och sov lite.
Runt sju blev det innebandy i sporthallen med fritte, rätt så kul, men var inte riktigt på topp ;) haha.
Har nyss sett på Idol, tyckte att Rabih var helt klart bäst ikväll.
Orkar inten skriva så mycke mer nu, ögonen drar snart ihop sig.
Nu ska jag sova, har trotsallt bara sovit tre timmar inatt. hörs godnatt.


Helt jävla underbar

RSS 2.0