my life would suck without you

Onsdag

Började inte förns kvart över ett idag. drygt. men fick lov att ta nio bussen, när jag kom fram till mora gick jag till hos oss där Lovisa klippte och färgade håret, vart asnice !! :D
När hon var klar gick vi lite på stan, sen gick vi och lunchade. (y), sen gick vi till skolan.
Hade nå speaking prov på engelskan, gick inte så värsta bra.
Slutade halv fyra , kom hem runt fem.
Vid sex for jag Linnea och Robert till simhallen och simmade och sen solade vi. :D
När jag kom hem kröp jag ner i soffan och kika på greys anatomy som äntligen börjat <33, sen blev det idol.
Har precis packat klart inför imorgon, blir kvar i mora efter skolan hos Lovisa, för på kvällen drar vi på gymnasifest!!!!!! :D, så blir inge bloggande imorgon ;). Nu ska jag sova. natti


!!!!

Falun gick bra! får nog svar imorgon om hur fortsättnigen blir... hoppas verkligen på det bästa.

Kom hem runt fem idag, sen cirkeltränign med Linnea kl sju. vi var rätt så slöa idag, men vafan, dt får man väl vara ibland? ;) haha.
Ska nog snart sova, men först se klart på idol!!

Orkar inte skriva nå långt inlägg idag.. blir kanske imorgon.






jespers jäkla superkassa låt har satt sig på min hjärna!!!!!!!!!!!!!!!

hållmighårtensistagång

Skola idag. ganska chill.
var på badhuset idag på idrotten, gjorde en massa tester, bla simma ner på fyra meters djup och plocka upp en tyngd, gick bra, men jäklar vilket tryck det blev i huvudet, känndes som om skallen skulla sprängas, haha.
Ska snart dra ner till ishallen och titta på älvdalen-orsa/mora.

Imorgon blire falulasarett...


Söndag

Blev en springtur idag med Ida, blev runt flyfgältet och vidare till fortum, gick riktigt bra faktiskt. sen på fortum solade jag lite och Ida gymmade.  drog hem och duschade, sen frågade nea och ante om jag och Ida vela se på film med dom, så dro hem till Ida med ante och nea, vi såg på slumdog millioner elr vad den hette XD haha, den var inte särsklit bra , men gick fan inte att koncentrera sig på filmen xD haha.
nu ska jag sova trorjag :*

Godnatt! NI ÄR BRA

saknar sommaren :')

hände så jäkla mycket som man inte riktigt trodde.. här kommer lite bilder ifrån sommaren

 

alla jävla hårfärgningar ;)

BOGGBERG!!!!!

 

 


Söndag

gårdagen var mys. först fotade jag lite med Linnea! :), sen på kvällen var jag typ bara hemma ioch såg på film för var hemma själv. sen frågade johan och martin om dom fick komma, så dom kom väl lite senare.
först var vi hemma hos mig lite, sen drog vi till östäng en snabbis, sen hem till mig igen. dom fixade frillorna ;) sen drog vi och satte oss i lekparken, sen ut på byn, sen hem och sov. trevlig kväll <3

ikväll blire springa och sola med Ida tror jag!

 


hehe

 

sitter här med mina booooooooooys -->


.

i just cant stop thinking about you

kulkväll.

blev en riktigt trevlig kväll.
Började med ishockey klockan sju, älvdalen-orsa, älvdalen loosade..
Sen drog vi på östäng ett helt gäng, ska försöka komma ihåg alla, tror det var jag,ida,nea,johanna,ante,sonny,karre,martin,johan,knuts,jerry,nordin,jeppe,erik,gurra.. tror jag kom ihåg alla! :D, var väl på östäng i typ en-två timmar? var så jäkla segt att få maten eftersom alla beställde. sen drog vi oss ut på byn, skapligt dött, haha, men vi blev kvar där ute ett tag ändå.
sen for jag, nea, ida och ante hem till mig lite, vi låg typ i sängen och bara snackade! mys. nu har dom precis farit hem, känner mig så jäkla trött så ska nog sova! hörs imorn. godnatt


längtar

Helg

Äntligen.
tog tolv bussen hem idag för skulle klippa mig vid ett...lite ovant.
har inte särskilt mycket att skriva.. men blir kanske hockey ikväll.
lägger upp lite bilder nu :P

cooling

love

Martin :)

<333333333


gjort en haircut....


Torsdag

Jahapp då var det redan torsdag, den här veckan har gått riktigt fort, redan fredag imorgon ju :O..
Skola idag då, blev en ganska rolig dag, vi hade bf fram till klockan ett, vi hade lite aktiviteter.
Började med att vi samlades nere vid gödslan kl åtta, några i klassen som skulle hålla en aktivitet, så vi körde först baseboll sen fotbollsbrännboll. Det var faktiskt riktigt kul, men så j*vla kallt + att det började regna, haha , i vintras när vi åkte skoter upp till hykjeberg frös jag av mina fingrar xD alltså när det är kallt ute blir dom kritvita för blodet cirkulerar inte som det ska, så några fingrar var röda och nått finger helt jäkla vitt, uash. aja, sen när vi hade gjort det så gick vi in i hallen och fortsatte, då vare johans grupp som skulle ha fys med oss, var inte så värst drygt, efter det körde vi lite fotboll. najs. sen vare lunch.
eftert lunchen hade cicci en aktivitet, kmr inte ihåg vad den hette, men den var rolig. sen avslutade vi med massage, underbart!!!
sen på eftermiddagen hade vi boll och racket.. det suger så jävla mycket.. menmen

sen for jag hem med tre bussen, drog hem och vilade lite, sen for jag på stepup med Linnea!! :D kul men drygt.
nu ligger jag i söngen och pluggar engelska:/ så jäkla svårt, våran redovisning kommer spåra ur toootalt!
men nu ska jag nog sova, natti

hockey <3

Drar till mora och kikar på mora-aik nu !! :D


fuckyou

Blev cirkelträningen på kvällen med Linnea och Ida, skit skönt, plus att det blir mycketmycket roligare när mina favvo brudar är med.
Efter träningen drog jag hem och kikade klart på Idol, king. sen blev det en lång dusch (Y). Sen vare dags för kändisdjungeln, kasst program, men kan ändå inte sluta att se på de xD skulle aldrig kunna käka en råtta kan jag då iaf säga.. blä.
Har precis sett lite på när Zlatan lekte på planen, k u n g.
Nu ska jag krypa ner i sängen , godnatt :*

-det värsta jag vet


Tisdag

Skola idag dåe. Först musik, vi spelade instrument hela lektionen, rätt så kul. Sen hade vi svenska, och efter det lunch.
Hade asont i magen idag i skolan, plus att jag fick huvudvärk, så efter lunchen tog jag tolv bussen hem.. for hem och la mig och vilade en stund. Kännde mig mycket bättre när jag vaknade. Sen runt tre kom min super söta kusin och moster hit. Kul att träffa dom, ses ju inte så ofta eftersom dom bott så mycket utomlands, men nu har dom flyttat hem till Sverige :*,  trevligt.
Tror jag ska dra mig på cirkelträning ikväll.. (om jag orkar), haha , men det lär jag väl.
sovmorgon imorgon (y)

uppdaterar mer ikväll kanske ...

haha


knock you down

Ny skolvecka nu då. började med att vi skulla ha spexfoto direkt på morgonen, vi skulle vara sveriges landslag i fotboll, haha var endast tre st som hade med sig grejer till det, så det blev inte särskilt lyckat.. så det var bara jag, cicci och erika med eftersom det bara var vi som bytte om.
efter det rullade dagen på.
gick och vilade lite när jag kom hem,
sen bestämde jag nea och ida oss för att vi skulle åka till mora på bio " flickan som lekte med elden ", så vi tog fyra bussen till mora och satte oss och fikade på kaffestugan tills filmen började.
Shit vad bra filmen var, minst lika bra som ettan tycker jag. den MÅSTE ni se!!!!!!!!!!
nu ska jag sova, för var så jävla seg imorse. godnattt


Kärlek


i gotta feeling

Helgen har gått fort.. precis som dom brukar göra. Har varit en slapp helg, typ bara setat hemma, har faktiskt varit skönt. Brukar inte tycka om att inte göra nånting men har varit great.
Idag har jag iallafall varit i orsa på hockey med Nea. mys. Älvdalen vann med 3-5 (y) king.
Har precis ätit varma mackor :D ska ladda in lite bilder på datorn nu, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa svenska läxan :S drygt.


strike a pose

Slapp dag. Inte gjort nånting alls. Vaknade runt tio, gick upp och kikade lite tv, sen åt frukost. Sen satte jag mig och kollade på två avsnitt av wipeout, haha fyfan vad kul det är alltså.
Sen blev det lite dator och sen gjorde jag cheescake , mums. Sen blev det grillat.
Sitter och kollar på Indiane Jones nu, men den suger verkligen. Börjar redan känna mig trött så blir nog en tidig kväll.
Imorgon ska jag och titta på hockey.
Pusssss


bilder


fredag

orkar inte skriva om vad detaljerat om vad jag gjort idag, så får bli kortfattat
*skola
*sovit
*sett på malmö-mora 3-5 :DDDDd
*vart på ishallen och åkt skridskor med "gänget"

all i need is you

Torsdag

Skola idag då.. började med att vi skulle samlas i Hemus kl åtta i morse. Vi hade lekar och lite sånt, min grupp ( jag, sofie och ask) hade tre kamp och fotbollsbrännboll, tyckte det gick rikitigt bra faktiskt, bättre än vi hade väntat oss iallafall. Var väl därute till ungefär halv elva, sen åkte vi in till skolan och hade lunch, sen började vi tolv igen. Det är ju syo vecka nu också, så det är en massa från årskurs nio som är på besök, idag var det Älvdalens tur, så jag och Erika fick berätta för alla dom om vad barn&fritids programmet handlar om. gick väl sådär, haha. sen hade vi boll och racket, Jag och sofie fick berätta för alla om hur boule går till XD.
sen åkte jag hem, pluggade lite till naturkunskaps provet vi har imorgon. sen slingade jag Addes hår, sen drog jag på stepup, gick riktigt bra idag. nu har jag nyss duschat och ätit lite, ska lägga mig I sängen och plugga på till provet. jag hatar verkligen naturkunskap, inte riktigt mitt bästa ämne om vi säger så.
Hade tänkt ladda upp lite bilder från dagen, men orkar inte hämta sladden så det får bli imorgon!! :D
Godnatt !

Onsdag

orkar inte skriva om dagen.. men har iallafall varit på mora-björklöven. 4-1 till mora :DDD
godnatt

right here waiting

precis krypit ner i sängen, super skönt.
cirkelträningen gick bra, lite fler folk den härgången än vad det var sist.
imorgon är det onsdag vilket betyder sovmorgon till kvart över ett. suck. så himla onödigt. när dom flesta på skolan slutat för dagen börjar vi? hate it. men vi har iallafall fixat skjuts till skolan så vi slipper åka nio busen. så imorgon kan jag sova till minst elva. underbart!!!
somnar närsomhelst så ska släcka ner datorn sen sova, godnatt

 


varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till

nyss kommit hem från skolan. så drygt med långa dagar. slutade kvart i fyra och sedan fyra bussen hem, och den är verkligen skitseg. hatar att åka den, plus att jag inte hade mitt headset idag heller för de glömde jag på bussen igår. men tror det är en tjej som tog det åt mig, så får det förmodlingen nån dag den här veckan. :D
seg skoldag, först musik imorse, sen svenska. efter lunchen var det bf, vi hade grupparbete, jag, jesper, esbjörn och Tobbe. blev inte särskilt mycker arbete, max 10 min seriöst arbete av tre timmar, haha. vi hittade ett spel på internet, hänga gubbe, så vi spelade mot varandra xD jag och jesper på ena datorn mot tobbe och esbjörn på den andra , haha. kul vare iallafall.
Snart blir det cirkelträning med Ida och Linnea. asskönt att träningen dragit igång igen!
måste dra nu, vi hörs

pusspådig

sorry, blame it on me

precis gjort klart svenskaläxan. äntligen.
blev en sväng till simhallen med Linnea idag. Vi bara låg i vattnet och pratade, super skönt. sen bosatte vi oss i bastun en lång stund. asnajs.
sen drog vi in och kikade klart på hockeyträningen, fick lov att vänta på älsklingsjohan efteråt, eftersom han glömde sin telefon idag på bussen så fick lov att lämna den till han.
nu ligger jag i sängen, tror jag ska sova nu, var astrött imorse. så godnatt, ha det bäst


thinkingofyou


Måndag-Vandring

Samlades på prästholem imorse runt åtta, vi delades in i grupper, fyra och fyra. Min grupp kom inte iväg förns ungefär kvart i nio. Gick med Sofie,Martin och Johan ! :D haha , fy fan. trodde det skulle bli en sån jävla tråkig dag, men kan då säga att jag har haft så jävla kul, skrattade 90% av vägen. Ni är så jävla underbara.
När vi hade gått typ 9km stannade vi i eldris och lagade soppa på varmkök, det gick faktiskt as bra, jag tände "elden" eller vad man säger och sofie lagade soppan, dom andra två slapp undan , men dom fick diska efteråt istället ;).  sen traskade vi vidare mot läde, var nå jäkla frågor utsatta längs vägen dom fem sista km, fast vi missade några. Vi kom väl fram runt kvart över ett till läde, vi älvdalingar fick hoppa på älvdalsbussen därifrån.skönt. så idag kom vi hem tidigt :D

nu kommer lite bilder ;)

påväg

!!!!

sällskapet<3

ni är bra

 

haha

 




tack för en kul dag ! <333

sweetdreams

shit vad helgerna går fort, önskar att dom vore längre, myycket längre. men inte långt kvar till nästa lov ;) haha.
en ny skolvecka framför oss nu, suck. kommer bli en dryg vecka trorjag. på torsdag ska vi vara i hemus på bf och leka en massa lekar, sen på fredag blire första provet den här terminen. Imorgon ska alla tvåor på bf ut och gå 1.5 mil, typ från prästholmen till läde, sen ska vi laga mat på stormkök, ååh jag vill inte. tråkigt. tveksamt om jag kan laga mat på stormkök ens , haha men sofie har sagt att hon sköter matlagningen ;) så litar på hon! nej orka snacka skola nu.
Har iallfall varit på bio nu ikväll med Ida och Linnea <3, såg på beck-i stormens öga. den var faktiskt riktigt bra, spännande också för den delen. den tycker jag ni ska se! Nu sitter jag och spelar marioparty, haha. men ska nog snart stänga av både datorn och tvspelet, för min stora sköööna säng väntar på mig !!! :D


kommentera lite :D?

sötnos :*


Söndag

Äntligen fått träffa mina bruuudar. Vi drog på fotboll runt tre,men orkade inte se hela matchen för det började regna, haha. Så vi drog och köpte hårfärg ist så färgade vi mitt hår. kom precis hem, men ska snart dra igen för blir bio ikväll! :D

uppdaterar mer ikvälll

straight through my heart

Meningslös lördag. Verkligen inte gjort ett piss idag. Vaknade klockan tio och satte mig direkt vid datorn, och där har jag setat ända till tio ikväll, verkligen inte gjort nånting annat, eller jo, varit ute i fem minuter, fick lov att cykla och hämta mih väska hos Jesper. men annars datorn hela dagen.
allt är så konstigt. jag mår så konstigt hela tiden. igår känndes allt verkligen helt perfekt, allt var bra. men idag har allt kännts så värdelöst, men hoppas det bara vart en dålig dag. men imorgon kommer mina älsklingar äntligen hem, som jag saknat er.
Nu sitter jag förresten och spelar tvspel, gick ifrån datorn och flyttade mig till tvspelet istället. men tror jag ska sova nu snart, för jag har en heldel jag ska tänka på! imorgon har jag iallafall lite planer.


Gårdagen

Igår blev det alltså bastuflotte med en del folk, Jag,Ante,Johan,Sofie,Martin,Totte,Jeppe,Knuts och Sonny.
Var skapligt kul därute, var iskallt i vattnet och kokhett i bastun. grymt skönt. Runt nio började fler och fler bl lite dragna, så vi fixade skjuts därifrån sen får vi upp på Näset, men där var det skapligt dött! Så vi skulle fixa skjuts ner på byn igen, men bilden blev helt packad så jag Ante knuts och totte fick gå ner på byn istället. När vi var vid holen började det spöregna så vi satte oss i en busskur i typ en kvart, haha. Sen när vi var i storbrottsbacken så kom skjutsen igen, totte och knuts hoppade in sen var denn full. dom drog upp på näset igen, jag och ante orkade inte gå upp dit igen, så vi gick neråt mot byn, det var helt kolsvart och iskallt ute. Så jag och ante gick och satte oss i en busskur i typ en halvtimme. Där satt vi och frös och pratade. En riktig trevlig pratstund.
Kvällen var väl inte precis vad jag hoppades på, men hade väl några roliga stunder iallafall.
Knäppte lite bilder, men kvaliteten suger...

på väg till flotten



Ante,Jeppe och Knuts



Badkläder



Knuts som dyker, martin på väg upp



Martin och Totte



taket



Ante



Vi hade pusskalas också ;)

HÖRS

nu blir bastuflotte med ett helt gäng ! blir nog grymt. sen får vi se vad som händer ;)

katerine-ayo technology

Blev stepup idag då som jag skrev tidigare, riktigt kul. Man blir verkligen dyngsvettig, svetten bara rinner efteråt, mysigt va?;) haha, var as lite folk där idag, brukar vara runt 30 pers, men idag vare bara 9 typ.
Tror jag ska lägga mig och kika lite film nu, blir mamma mia <3, man blir på så jävla bra humör av den.
Fredag imorgon, veckan har gått riktigt fort. Ska bli superskönt med helg, för jag känner mig helt slut i kroppen så ska vila upp mig nu. Fast imorgon blire nog inte särsklit mycket vila, har ju lite planer inför kvällen. Tror det kommer bli grymt kul, taggad som fan nu. Hoppas martin och alla andra också är det ;) haha.
nu börjar filmen, hörs imorgon ! GODNATTT :*



b e a u t i ful

Torsdag

Skola idag precis som alla andra dagar.. bf hela dagen, drygt.
har inget att skriva känner jag. ska på stepup kl sex för att rensa tankarna. hej

Onsdag

Hallå! Sovmorgon till kvart över ett idag. Tog nio bussen ner till mora, var framme strax efter tie, gick runt lite på stan och gjorde några fynd. Efter ungeför en timme mötte jag upp bror och vi drog oss vidare till kaffestugan för en lunch, blev en tacotallrik för oss båda, mums. Sen gick vi lite på stan, sen drog jag mig vidare mot skolan. Känns så onödigt med bara en lektion, menmen. hade iallafall engelska i 2.5 timme, drygt. Sen blev det fyra bussen hem, var hemma tjugo över fem. åt mat och pluggade. sen blev klockan halv sju=FOTBOLL=MALTA-SVERIGE.
En tråkig match, men sverige lyckades tillslut få in 0-1, dock gjorde inte dom målet, blev ett självmål  !!! men allt räknas :D haha. sen blev det idol, haha såg alla dom som kom in och va helt oseriösa? han som spelade med en  guitarhero gitarr, och han som sprang in i dörren xD hahaha shit vad jag garvade.
nu har jag precis lagt mig i sängen.

godnatttt :*


 


sometimes love comes around

dålig uppdatering idag, beror på att jag kom hem halv nio idag. först vare skola, ganska roligt. Muisk första lektionen imorse, indelade i grupper , vi ska spela olika låtar, min grupp har boulevard of broken dreams. haha den här gången spelar jag bas, svårtsvårt. sen flöt skoldagen på och tiden flög förbi, haha
Sen direkt när jag kom hem med bussen for jag på dans, känndes sådär, får se om jag fortsätter, ska prata med Linnea lite först när hon kommer hem från Tyskland.
Direkt efter dansen for jag till sporthallen på cirkelträning, hur kul och skönt somhelst.
Helt slut efter dagen.
Imorgon börjar jag kvart över ett, skönt. Men mindre skönt att jag måste ta nio bussen ner till mora eftersom dalatrafik har sämst busstider. Men ska luncha med bror imorgon :D trevligt.
Nu har jag precis krypt ner i min stooooora säng. joina? skulle inte tro det va!?!?! haha

Godnatt!


pusspådig

jag saknar er

godnatt

Måndag

Ny vecka. Skola idag, ganska slapp dag i skolan, tyå musik,naturkunskap,svenska,engelska och idrott, gjorde inget ansträngande på nån av lektionerna :) Hade lite teori på idrotten inför våran vandring nästa måndag, vi ska gå 1.5 mil och sen laga soppa på stormkök, blir nog kul!!
Får se vad jag ska hitta på idag, kanske dra ut en sväng.



snygggg

Kväll

Inte gjort någonting typ sen jag kom hem från hockeyn, blev mest att bara sitta vid datorn och nörda.
Men runt halv nio tog jag och Ante oss en liten cykeltur, var riktigt skönt att få komma ut lite :)
Nu ska jag bara läsa klart nåt kapitel ur boken vi läser på svenskan .. drygt, sen blire nog sova :)
natti


sexy bitch

Blev som sagt fotboll idag, Älvdalen-Tunabro, tyvär förlorade Älvdalen med 2-3, rikgtigt surt vare. Efter fotbollen drog vi oss vidare till Ishallen och kikade när Mora mötte Trångsund? tror dom hette så, hehe, mora vann iaf.
Inte en aning vad jag ska hitta på nu.
Drygt med skola imorgon, kommer bli en dryg vecka.
btw ska jag och Linnea börja på dans igen :DDD

hörs :*

Söndag

Helgen har gott riktigt fort, redan söndag.
Idag blire en slapp dag, ska dra och kika på fotboll med Ante nu.
Kort och onödigt inlägg jag vet

Godnattt

precis kommit hem, blev en kväll med boysen igen !
först blev det fotboll hemma hos martin med Ante,Knuts,Totte,Jeppe och självklart Martin. efter fotbollen lirade vi lite poker, var inte särskilt seriöst, alla gick typ all-in hela tiden, haha, tillslut stod knuts som segrare.
sedan drog alla utom Martin hem till Jeppe och kikade på jönssonligan, haha, jag hatar verkligen dom filmerna, så kass humor. ingen av oss orkade se klart filmen så alla drog hem . nu tror jag att jag ska sova
natti


ZLATAN <3

:(

idag åker mina tokfior till Tyskland i en vecka.... jag kommer sakna er !
ni får ha det bäst

JAG ÄLSKAR ER


en av dom snyggaste jag vet


mys

johan och martin kom förbi och hämtade mig, när vi var på väg upp till martin blev vi sugna på att hitta på nå kul, så vi bestämmde oss för att dra till nässjön och tända en eld. så vi gick hem till martin och hämtade lite filtar typ, sen kom även knuts jerry och emil som också följde med! :D fast dt var så blött på stigen så vi gick till porfyrdammen och gjorde en brasa istället, skit mysigt. men kallllt.
sen drog jag,martin,johan och knuts hem till martin och kollade lite tv, sen for vi hem.
nu ligger jag i sängen och ska snart sova :D

natti :*



kväll

usch, fotbollen suger verkligen, damerna är verkligen. ööh typ ur usla? palla se dom, kan ju inte ens slå en passning..
Nu har jag precis fixat mig, sitter och väntar på Johan och Martin som ska komma förbi, sen ska vi gå hem till Martin och kika film :D skönt med film med pojkarna :*

kanske hinner med ett inlägg innan sovdags!

"vibbarna mellan oss kan ingen ta ifrån oss"



sverige

ikväll blire att kika på fotboll tror jag :)


Fredag

Skola idag, ganska slapp dag. Vi hade bara två lektioner idag, först bf sen naturkunskap :) på naturkunskapen åkte vi till vattnäs till en örtagård, haha inte särskilt kul. Typ lyssna på en tant som prata om sina plantor och odlingar.
Åkte hem med tolv bussen! :D
Nu äre äntligen helg :D inte en aning vad jag ska hitta på :)




puss pårej ;)

Torsdag

Har vartit en lång dag, men nu hart jag äntligen kommit hem.
Började dagen med skola som vanligt, hade bf hela dagen tills klockan ett, mellan tolv och ett spelade vi fotboll, rätt så kul vare väl. Sen efter det så var det boll och racket, kan inte påstå att det var särskilt kul. hade helst velat byta till något annat, men typ fullt på allt. Finns typ bara lediga platser på språk, känner mig inte så pepp på att läsa tex italienska, franska, spanska, så lär väl få gå kvar på boll och racket.
Efter skolan kom pappa och adde och hämta mig så åkte vi till orsa där adde skulle spela match. matchen slutade 3-8 till dalen tror jag :D !!

lägger upp några bilder ifrån dagen..

Martin <3

Johan <3

FOTBOLL

 

pussshej.


ÄNTLIGEN

idag fick jag äntligen min telefon :D så jäkla skönt, vart utan telefon i 17 dagar :O shit

har samma nr som förr :)

0730554810

Kväll

Blev en springtur+ gym ikväll med Ida och Robert. fast Robert var så lat så han åkte moppe bakom oss ner vi sprang, haha. Blev även lite solarium.  känner mig helt seg så ska nog försöka sova tidigt ikväll.!


Onsdag

Vaknade runt tio imorse, gick upp och fixade mig sen satte jag på mamma mia :D. Sen skulle jag precis åka till skolan när Esbjörn plötsligt skrev till mig och sa att våran engelska var inställd, vilken betyder att jag är ledig idag :D så jäkla skönt. har precis gjort klart musik läxan , så nu har jag en hel ledig dag framför mig :D
Blir nog en springtur framåt kvällen tror jag.


call you up in the middle of the night






pussss

ändrade planer

kikade på män som hatar kvinnor istället med adde.


Tisdag

Skola idag. Muisk första lektionen imorse, svinkul. spelade låten idag, det gick kanon, alla var asbra :D
sen vare bf på eftermiddagen, ganska kul, hade redovisning, jag sofie och jonas hade dockteater , haha (y).
Sen vare att ta bussen hem, gick riktigt segt, var hemma vid kvart över fem, var skapligt trött då.
Sen runt halv åtta for jag och Ida ut och sprang, vi for till fortum och gymmade lite, sen gick vi hemmåt. underbart. Ida är verkligen hur bra som helst.
Sovmorgon till kvart över ett imorgon, ska åka bil ner med Johans bror imorgon så slipper ta nio bussen ! yeees.
Snart ska jag krypa ner i sängen och se på en av mina favorit filmer, mamma mia


puss

RSS 2.0