my life would suck without you

:D

utgång nu !

Fredag

Boggberg igår, roligast på länge, sällskapet var det bästa. Inge regn alls där upp (y) vilket gjorde det ännu bättre. Var väl svårasdt att hitta skjuts hem, men det löste sig till slut. Annars vet jag vart vi kunde ha farit, hahaha. Vi kom väl hem vid 2 ungefär, då drog jag och Ida till Tessies lägenhet och sov där, riktigt trevligt. Nu sitter jag bara här och läser bloggar som vanligt, men lär väl få lov att duscha nu eftersom Ida tycker jag är så seg! Ikväll blire en sväng till Mora :D


Torsdag

Överlevde natten, haha.  Vi sov inte riktigt där vi hade tänkt sova fast nästan, men kul hade vi. Vi vaknade runt halv 11 av att Amanda kom och väckte oss, haha. Sen drog alla hem och käka frukost. Typ setat vid datorn ända sedan jag kom hem, försöker fixa med designen, försökt hjälpa jossan också, men vette fasen hur det blev. haha. Ikväll blire nog boggberg iaf..
orkar inte skriva nå mer just nu

/ linap


HEJDÅ


taggad nu ;) hejdå !

Onsdag

Flytningen gick grymt bra , haha , i början när vi kom upp dit vi skulle starta blev det att blåsa upp madrasserna och gruva sig för att ge sig ut i det iskalla vattnet. När vi gått i och lagt oss på madrasserna och hunnit följa med strömmen så står det inte på förns jag åker in i en stor sten, madrassen fastnar och jag ramlar av, hahah, men tog mig snabbt upp igen, sen vare bara att köra vidare. Ingen som ramlade av på hela vägen. Vattnet var så jäkla kallt så gick inte att sträcka ut fingrarna till slut, men det var bara att bita ihop. Jossan gnällde mest under turen , hahaha hon frös så mycket och blabla, hennes äggstockar kunde frysa sönder så hon vela gå upp ;) haha puckounge :D <3 , när vi gått ilaand vare till att skynda sig hem och ställa sig i en varm dusch, mina tår var helt kritvita, ingen känsel där inte. haha men det vare värt, för hade grymt kul!
Efter duschen drog jag Hanna och Jossan till östäng och käkade, sen blev det självklart en glass efteråt. m u m s. Sen drog vi hem till jossan och slappade, provade kläder, pratade, och kika på lite olika bloggar. Nu sitter jag bara här typ, ska snart börja ladda om inför natten, jag, Jossan, Hanna och Ida ska nämligen sova borta , men ingen får veta vart ;) haha , önska oss lycka till , hoppas vi överlever natten. Nu kommer en massa bilder :D


/ linap

Onsdag

Blev mys hemma hos Jossan igår kväll med brudarna <3 vi satt ute på altanen med ljus och en massa filtar och planerade inför våran cykelsemester på tisdag :D haha kommer bli skit kul,  hoppas bara på att vi kommer iväg nu som planerat !  idag blire iaf att flyta madrass i älven :D kallt blire men vafan, hahah.  nu ska jag klä på mig och sen drar jag, byebye !

/linap



hahaha så vacker

Tisdag

Drog till östäng med Hanna runt ett, vi tog en glass och bara satt och pratade , sen runt tre blir vi sugna på en till glass så vi köper oss en till glass, haha. gott vare iaf! SOLEN tittade även fram på eftermiddagen, äntligen. Sen drog jag hem och käkade lite och försökte fixa lite på bloggen, haha ursäkta att headern ser ut som den gör.. ful ja vet, men den är inte klar på låååånga vägar..måste lära mig lite mer ;) haha aja, efter jag ätit gjorde jag nått som jag inte gjort på länge och som jag saknat enormt.. jag tränade fotboll :D åååh det var verkligen super kul , får se om jag ska träna vidare elr inte !  nu sitter jag här och svettas och borde nog gå och ta en dusch. Sen ska jag nog leka med Hanna , kulkul. Imorgon om vädret håller i sig blir det nog till att flyta madrass i älven med Ida, Jossan och Hanna, lite läskigt blire men det ska nog gå bra. nej nu ska jag duscha, ha det bra för det ska jag !

/ linap



hjälp

vad gör man om man vill radera nån ur ens tankar och det inte går?



 

Måndag

Blev en hemma kväll igår, låg i soffan hela kvällen och kika film, var verkligen super trött. Imorse väcktes man av nån jävla traktor utanför huset, suck.. gick inte precis att somna om heller. Så gick upp och åt lite frukost, sen tog jag på mig springskorna och drog ut och sprang lite längs älven, men kunde inte springa så långt som jag tänkt pga mina skoskavsblåsor , så drog hem igen och hämtade cykeln, så blev en cykeltur på tre mil idag ist , verkligen hur skönt som helst. Nu har jag  precis tagit en lååång varm dusch. Nu vet jag inte riktigt vad som händer.. kanske träffa Sofie och Martin ikväll, vem vet ! Kanske blir bada också .. :)  nej nu ska jag fixa mat.. hörs !

cant stop thinking about you


/ linap           





Söndag

Blev en tripp till Mora igår kväll med Linnea, Jossan, Jossan och Amanda. Till en början åkte vi runt lite i Mora, men där var det skapligt dött, så vi drog till Röttvik, stannade där i kanske en timme? haha när vi kom dit gick vi ut på den där lååånga bryggan, jag och jossan orkade inte ens hela så vi stannade efter halva och satte oss på en bänk medans dom andra traskade vidare. efter vi vart i Rättvik drog vi vidare tillbaka till mora och kajen, dött där med, så vi drog till Sollerön, men jag och amanda och jossan satt typ bara i bilen medans linnea och jossan träffade lite folk. sen drog vi på donken och sedan hemåt. trevlig biltur iaf , haha.

Idag vette fasen vad som händer, visar väl sig. Iaf hemma själv nån dag nu. skönt !

/ linap


jag och jossan roar oss på bryggan ----> http://www.youtube.com/watch?v=W759HOONLvI 


snygg-jossan
                                                                            


Lördag

Vädret suuuuuger! Idag blire bara slappa tror jag, känner mig inte riktigt på humör... blir iaf en promenad snart med Amanda, mys, inte umgåts på evigheter.
Blir nog en sväng till mora ikväll iaf..

Ska bli skönt att vara hemma själv några dagar nu !



det här känns inte bra ..

/ linap
                 

Fredag

Boggberg igår, grymt kul :D haha.
träffade mycket kul folk .

Cyklat 3 mil idag med Jossan, riktigt stolt faktiskt (;, haha. Det var grymt skönt och behövligt.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer..

Hörs senare, hinner inte skriva nå mer nu :D ha dt bra
/ linap


fick inga bilder under kvällen, men en blev dt iaf , på snygg-linnea


.


Måndag

Börjades med frukost och lite tv tittande. sedan drog jag ut på byn för att handla  hårnålar.. sedan drog jag hem till min kära vän Johan :D inte setts på evigheter känns det som, så det var kul att träffa han :D , fast han var ju inte allt för social, han skulle ju spela cs hela tiden.
-Vänta jag ska bara döda tio stycken
-FITTA
-Öj snart klar
-Bara 10 kvar  -_-
Sedan drog jag hem för att äta lite . Sen for jag hem till Martin och var med han och Sofie :) mycket trevligt. Sov även över hos dom . Vi såg på en skräck film som jag anser inte var så värst läskig,(ghostship) fast kan bero på att vi såg på den när det inte var så värst mörkt ute... vid 11 drog vi till Nässjön, dock badade inte jag, Martin och Totte gjorde.

Idag vet jag inte vad som händer , men det visar väl sig :D 

pusshej:* / linap



Johan !Sofie <3

Stockholm !!


Har vart i Stockholm i fyra dagar,  fyra underbara dagar, har verkligen haft super roligt. Kan bero på mitt sällskap jag varit med , marcus :D .
Torsdagen : Uppstigning 5.00 för att sedan åka 5.45 för att hinna med tåget som gick 6.24. drygt. en låång tågresa. men när jag väl var framme så stod Marcus på perrongen och väntade på mig :D vi begav oss sedan till lägenheten på södermalm för att lämna min packning, sedan drog vi till grönan :D Vi träffade även några kompisar till Marcus som vi åkte lite karusell med :)
vi var på grönan i 11 timmar , hade verkligen skit kul. Åkte den ny karusellen, insane. Grymt härlig var den. Frittfall var nog den bästa ! Efter dom där 11 timmarna kan jag lova att man blir skapligt slut i benen, det ända man tänkte på att var att få komma hem till den nybäddade sängen som stod där hemma och väntade.  Kul dag!
Fredag: SHOPPING SHOPPING
Lördag: SHOPPING. På kvällen bestämde vi oss för att gå på bio, Harry Potter.  Så vi traskade iväg till medborgarplatsen för att köpa biljett och popcorn, då märke vi att det var ju en hel timme kvar tills filmen började, så vi satte oss i en trappa och väntade på att tiden skulle gå fortare. Till slut blev klockan sex ( då filmen skulle börja) , så vi gick in i salong 2 och letade efter våra platser, sedan stod det inte på förens filmen började :) och jag kna lova att filme var SUPER BRA ! :D efter filmen drog vi oss sakta hemåt, gjorde några stop längs vägen, bla på ica, i nån lekpark och på 7eleven för att köpa ben and jerry's , mums på den :*
Söndag: Hemfärd

Har haft grymt roligt. Nu blir det sängen, måste bli frisk har dragit på mig en dunder förkylning :(


Natti / linap






!!

det var ett STORT misstag
 
nej fyfan !

nattinatti /linap

YES

imorgon åker jag till stockholm !! skönt !

typ

DRA ÅT HELVETE

regnregnregn

i fredags fick jag träffa Nea som jag inte sett på as läänge ! jag nea och ante hyrde twiglight (stavning?), riktigt bra film :)) borde ses ! efter filmen tog vi oss en liten promenixx, sedan begav vi oss till hagströmsplace och spelade plump, men vi pallade inte köra klart så vi gick och la oss ist, tre st i samma säng = riktigt varmt ! men treeevligt ! he he he.
Sen i lördags drog vi till Idre, mycke älvdalingar ! träffade även soooofie där <3
Idag har jag bara leget hemma och degat och sett på life of bryan <33 all kärlek till ryan :)) grym!! , och nu har jag precis sett klart på juno, den dög, men dt finns helt klart bättre filmer! neeej nu ska jag sova ! nattinatti

vart är du?? :/

/ linap

jahaja

vart hos mikaela i två nätter! jag mikaela och oscar gick på transformers i måndags , grymt bra film :D super skönt att komma bort ett tag och slippa tänka på all skit !

finns så många tankar och känslor


/ linap

RSS 2.0