my life would suck without you

new way

shuuue.
full rulle igår, hann inte skriva.
men kvällen och även natten tillbringades hos Ida.
Först spelade vi spel med Jeppe och Jona samtidigt som Ida slingade Jeppes hår. jona och jeppe fuskade som vanligt.
vette fan hur vi fördrev tiden den kvällen, gick asfort.
fast vi kikade på jvm också (y).
Sen började jeppe och jona dryga sig som alltid, jeppe satte sig på mig och tog i mina armar, sen tog jona i mig och tryckte upp hans vidriga äckliga snus i min mun. VIDER.
sov hos Ida inatt :D vi la oss halv sex (y) vi var inne och gjorde en massa acapela filmer, som både Oggy och jona älskar .

förresten gick min tele sönder helt plötsligt igår, vette fan vad som hände. så nu har jag nån annan kassssssss.
nyårsafton imorgon (y) hoppas på en great kväll.


Ida är min bby <3

Chacha nu äre gästbloggarN Svärd som sitter här. Är hemma hos lina och tare bara luugnt, hon sprang just upp för att titta på min julklapp jag ska få och jag är grymt nyfiken, passar på att låna datorn så länge.
Vi har nyss varit ute och knäppt lite kort men gick snabbt in igen pga kylan, ty 25 grader kallt tror jag.
Ikväll ska vi nog spela spel med Jona och sen kanske vi drar vidare till Jeppe och Johan men inte säkert, så vi får väl se vad kvällen har att erbjuda ;)


CIAO


okeyy

hellu. åkte upp på stallet igår runt halv två, Ida tog in hästen och började fixa hon, sen tog vi fram mini skidorna åt mig sen så drog vi ;) haha, var fan as kul att tolka, men läskigt också, gick för fort på ängen så jag ramlade och knäckte Idas miniskida xD sry.

På kvällen drog vi hem till Johan där även Jeppe var, vi såg på the uninvited, ganska bra film fast slutet var helt cp. Efter filmen hade vi cs turnering, Johan vann, jeppe tvåa, Ida trea och jag fyra.. jag fick lov att massera johan och Ida Jeppe -_-. sen blev det massa chill och prat sen vid kl 2 åkte jag och Ida hem.
kul kväll.

Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra.

:D

orkade inte blogga igår.
men först åkte vi och städade runt åtta  och kom fram runt halv tio. Fick städa med Linnea, gick riktigt bra. Jäklar vilka snygga hus vi hade, hade lätt vilja bo där . men lär ju kosta en aning för mycke. var riktigt stressigt igår, eller först låg vi bra till, sne kom hasse och gav oss fler och fler lägenheter. tillslut när vä äntligen var klara så fick jag och nea lov att åka och hjälpa nå thaior, när vi kom dit börja dom snacka på thailenska, vi ba: öö va?haha
på vägen hem höll vi på att krocka med en älg. lovar att vi va 1.5 sekunder från att dö.
När vi kom hem tog jag och Ida sparkarna ner till ishallen för att titta på sista matchen av julcuppen, matchen vbar mellan veteranerna och innebandyn. as rolig match och jävligt spännande, 10000 ggr roligare att se dom än på sop BJ. jag och Ida var dom ända på läktaren som hejade på innebandyn xD matchen slutade 4-4, vilket betydde att innebandyn vann hela cupen :D !
For sedan hem och duscha osv , sen for jag till Ida. Vi skulle se film men filmen var inte klar när jag kom och Ida häll på att städa. Så gick in och kolla film med Joel ett tag, sen vela Ida spela spel, så vi spelade barn geni med Jona.När vi hade spelat klart var filmen  klar, vi kollade seventeen again, Jona vela också vara med, och för enn gång skull kunde han vara snäll. haha. filmen var väl sisådär, men zac vara ju iaf ursnygg.

Idag tror jag att jag och Ida ska tolka :D wiie. får se om jag överlever.

älskar er

dagen blev väl ungerfär som gårdagen. vakna, äta och sedan sitta framför tv-spelet. skapligt bra tidsfördriv.
fast har spelat galenpanna idag också, svårt men roligt spel.

men på kvällen blev jag grymt arg på mina päron, så kände att jag fick lov att fara ut en sväng, så gick till nea och ida en sväng. nu har vi bytt klappar :D av nea fick jag ett skitsnyggt linne, och av ida en kjol som matchar till. grymt nöjd, fast har redan fått ett sånt linne jag fick av nea, så måste nog byta.
ni är bäst.

imorgon blir jobbb. ej taggad.
godnatt.

PUSSSS

julafton spenderades med släkten uppe hos mormor&morfar, blev en massa julmat, pratande, julklappar, tv tittande :D älskar när alla är samlade så där, tyvär så blir det ju alltför sällan. men hade det riktigt trevligt. kalle anka var ju såklart dagens höjdpunkt, det bästa är tomtens julverkstad och långbens husvagnsemster ;)
fick väl typ kläder, pengar, underställ, parfym, wiispel, presentkort mm. :)

Idag har bara varit en riktigt slappis dag, riktigt skönt. vaknade runt elva och då gick jag upp och spelade tv-spel med sanna, vi satt där från halv tolv till klockan fyra :D, sen efter det åt jag och familjen julmat (y)
sen blev det ytterligare lite tv-spel, sne kännde jag att jag fick lov att få lite luft, så gick och lämnade platttången till adde och pottan. så fick väl typ 7 minuters luft ;) sen in och spela igen . och vid sju tittade jag, mamma, pappa och sanna på en prinssessas dagbok, och direkt efter det blev det narnia :D . narnia, shit vilken grym film , om ni inte sett den så borde ni det. alla figurer är värsta fräna, endel även värsta läskiga.

nu har jag iallafall krypit ner i sängen. imorgon blire julklappsutdelning (som vi skulle gjort igår egentligen) med brudarna som jag inte träffat på två dagar nu, ovanligt länge, är så van att träffa dom precis varje dag.

hade tänkt ladda upp en massa bilder idag, men orkar fan inte, kanske göra imorn eller nå istället.
Godnatt <3


godjul :D

nu är det över, och riktigt fort gick det.
har haft en underbar julafton med nära och kära.
jag älskar min familj. ni är bäst <3

imorgon kommer en masssa bilder förhoppningsvis :)

merry christmas

vaknade halv tolv imorse (y) gött.
for och packade kassar på ica runt halv två istället för adde. han är så lat.
stod där i två timmar, sen kom det två moringar och bytte av oss.
sen blev det hem och äta med hela familjen, mysigt.
resten av kvällen har spenderats framför tvn med mamma, pappa och sanna :) vi har kikat på bingolottos uppesitta kväll, druckit glögg, ätit jul skinka och tunnbröd :D lika mysigt varje gång. det är det som gör att jul känslorna kryper fram på riktigt.
har precis slått in alla mina julklappar nu, fast har en sak jag ska göra nu. men det får bli hemligt.

imorgon äre ju JULAFTON, så tror inte jag bloggar nåt då. men kanske ;), blir att träffa flickorna en sväng för att byta julklappar, sen blir det upp till mormor och morfar där resten av släkten är. blir massa julmat (y)

Godnatt och godjul :)

Tisdag

tog somsagt lov igår, så imorse blev det sovmorgon (y). fast gick upp vid halv tio och åt frukost, sen fixade jag mig osv.
Drog vidare till Nea runt elva, sen kom Stefan och hämtade oss, så hämtade vi ida och sedan drog vi till mora.
Vi var skapligt sega när vi kom dit, ingen var typ på shoppinghumör. men sen kom vi igång. adde var också imora, så vi gick iväg och fixade npgra klappar tillsammans.
sen gick jag nea och ida och luncha på kaffestugan. mums.
sen vare bara att fortsätta leta klappar, tror faktiskt att alla hittade de dom skulle. skönt att ha det gjort.
innan vi for hem for vi på mperformance, nått äckel som glodde...

har precis kommit hem, haft tjejmys med flickorna. blev film och popcorn (y), men en urusel film. kommer dock inte ihåg namnet.
Idas bror är störd. tog min tele och kikade till dom flesta killar i min kontaktbok . men inte en aning oom vad han skrev eftersom har raderat inkorg och skickat. cp.

imorgon blire att packa kassar på ica åt min latabror.

snart julafton :DDDD

utan er vore jag ingenting

bastun var mys. men tog 40 min innan vi kunde basta, eftersom Nea lyckades ha ner en kork i ett avlopp, så vi fick lov att försöka få upp den igen. jäklar vad svårt det var, försökte med allt vi hittade, penna, skruvmejsel,sax, tång, sked, fingrar, tvål pump, topps. tillslut fick jag upp den med skruvmejseln och saxen.

ligger i sängen och bara funderar på allting mellan himmel och jord.
måste sluta tänka på allt negativ hela tiden.
är så himla glad att jag har världens bästa vänner, ni anar inte hur underbara dom är.
ska göra 2010 till det bästa året nånsin. ska inte gå runt och deppa. ska umgås med dom jag tycker om och glömma allt dåligt jag varit med om. det är bara att blicka framåt istället.
tillsammans ska vi göra livet underbart

you raise me up <3




you make me feel good!

sovit as dåligt inatt. sist jag kollade klockan var den halv två. antar att jag somnade nån gång runt två. näsan helt täppt och jag var inte ens trött. låg bara och stirra upp i taket. var helt död när klockan ringde halv sex imorse.
skolan var allmänt seg idag, bara prat på musiken, film på svenskan och film på naturkunskapen.
skulle ha varit på teater vid ett, men jag johan och martin åkte hem med tolv bussen (y), blivit lite mycke skolk nu på slutet ;) haha, äsch, ska skärpa mig efter jullovet. behöver ladda om batterierna.
Nu har jag iallafall tagit lov. skiter i skolan imorgon, bara onödigt.
blir en sväng till mora iallafall imorgon med Ida och Nea, lär fixa klart alla julklappar.

Ikväll blire basta med Nea på bajsverket :D mysmys!!!!


h a p p y

älvdalen sög på hockeyn. matchen slutade 4-4, var riktigt spännande på slutet.

Efter hockeyn blev dte hem och äta och te det lugnt, sen blev det att fara till Nea och färga hennes hår (y), Ida kom också dit :D men hon var fortfarande sur på mig och nea :(
Nea blev iallafall as snygg i håret :D brunt.
När jag kom hem kikade jag på wallander med mamma och pappa!

Tittade nyss på aftonbladet, kom upp att brittany murphy dött av hjärtstillestånd :O sjukt.

Ida la nyss upp en as söt sak på bdb :') . Ni är bäst! love you guys.


!!!!!!

orkade inte blogga igårkväll. men var mest bara hemma och tog det lugnt eftersom jag är så förskyld, men runt tio blev det en promenad med Johan,martin och sofie. mys.

vaknade tolv imorse, skönt att få sova ut.
idag blire hockey :D
sitter och väntar på Ida nu, men hos är så seg ;)
ikväll blire att färga Neas hår och sen blire paradise :D
tråkigt utan Andreas :(


yes

städningen är inställd imorgon! skönt.


godmorgon!

inte mycke sömn inatt. varit helt täppt i näsan.
idag vare tolfte natten som jag drömt samma dröm, om samma person , helt sjukt. fattar inte varför du jämt finns med där.

idag händer det nog inte särskilt mycket. ska nog dra mig upp på stallet på julshow om jag orkar. men känner inte riktigt för de. lär väl bli lika mycke fiasko som förra året. haha
imorgon äre jobb :s fast får se om jag orkar fara eller inte..

jaha

blev hockey med Sofie, trevlans. Efter matchen for jag, sofie, johan och martin på östäng :D mysmys.

tror jag är sjuk elr nå, näsan rinner.

har inget mer att tillägga.

brownie

redovisningen imorse gick king (y)
efter bf lektionen hade vi resurs, vi fick tårta för att skolan fylle 50 år . vidrig tårta vare.
efter maten blev det till att ha två naturkunskapsprov för att få chansen på g, haha.

nyss kommit hem.
ikväll ska jag på hockey!!
höll på att frysa ihjäl imorse när jag väntade på bussen, hade 25 minus grader ute :O



its a change

vaknade med en fruktansvärd halsont imorse, men fick lov att pallra mig upp till skolan ändå, är ju ändå snart lov. men tror jag har en börjar på en förkylning nu tyvär..
skolan var helt okej idag. bf hela dagen, vi kikade på sällskapresan hela morgonen :D efter filmen fick vi nå diskussions frågor bara, så vart rätt så slappt idag. orkade inte fara på boll och racket så drog hem.
gick och väntade på nea när jag kom hem eftersom vi skulle gå och handla hårfärg.
for sedan hem och åt, sen drog jag till nea så färgade vi mitt hår.. läskigt. jäkligt onant kan jag då säga.
efter vi färgat klart for vi till bajsverket och bastade (y) asskönt.
nu har jag precis tittat på paradise. JAG BLIR GALEN. JAG HATAR RAMI. ÄCKEL TURK. GÅ OCH DÖ. HAN HADE UT MIN ANDREAS. NU HOPPAS JAG ATT CATJA HAR UT HAN OCH ATT CATJA,CIMON,GRETA ELLER CHRISTOFFER VINNNER !

nu blire sängen. imorgon ska jag och sofie redovisa om min bror, sen efter de blir det tårta. och klockan ett blir jag kvar i skolan, för då ska jag få chansen att jobba upp mitt betyg i naturkunskap.

hejdå blondie :(


BITCH

fan vad arg jag blir. börjar bli van att gå från arg till glad och från glad till arg på nolltid.

jag hatar dig. alltid gjort och kommer alltid att göra. kan ingen fatta vilket äckel du är.
bitchbitchbitchbitchbitchbitchbitchbitchbitchbitch.
nu är ni helt raderade båda två, och kommer förbli de.
nu skiter jag i det här.
nu ska jag leva livet med mina underbara vänner


i need you

blev en sparktur ner till badet med brudarna för att basta och prata en masssa.
efteråt så for vi hem till nea och drack glögg och käka lussebullar :D. ni är bäst brudar. jag älskar er.

när jag kom hem blev det paradise !!! kan bara säga att det blir en spännande par cermoni imorgon .
nu ska jag sova för är fan inte på humör .


Onsdag

vaknade tio imorse, skönt.
gick upp och degade lite i soffan , sen började fixa mig.
drog till Nea och Idas skola sen för att vara med dom resten av dagen. fick vara med på tyskan och bilden. trevligt. martin var förövrigt helt störd ;) haha.
Saknar faktiskt den där skolan jäkligt mycke. många minnen där ifrån.
Tog hem min tavla som jag målade i nian.


När jag kom hem skrev jag klart inlämningsuppgiften om Älvdalen hockey.
Nu har jag precis ätit, snart ska jag ut och åka spark med Nea och Ida :D

take my hand

kort skoldag.
började klockan tio så tog nio bussen till mora, när vi var vid kristineberg (där vi går av bussen) så plingade varken jag,johan,jeppe,wesa eller knuts, så bussen körde förbi. man är så van vid att den jämt stannar där så det var ju inget nån tänkte på. blev ju lite panik där ett tag. bussen fortsatte upp mot lasarettet där slutstationen var, men när den var framme så gick ingen av oss av bussen så chaffören frågade vart vi skulle , vi ba: kristineberg, vi glömde plinga när vi åkte därförbi. så han fick lov att skjutsa oss till skolan. haha (y), jag och johan kom en halv timme försent. oooops. men det löste sig.
efter maten hade vi bf. skulle hålla på till klockan 4, men jag och sofie fick sluta kvart över ett eftersom vi blev klar med arbetet om min bror.

direkt när jag kom hem blev jag sur. vet inte varför. arg på alla i familjen utan anledning.

runt sju blev det en promenad med flicksen, trevligt som alltid. blev en sväng in till ishallen som alltid (y).
när jag kom hem blev det en varm dusch och sedan glögg och pepparkakor :D
tittade även på programmet "jag vill bli stjärna" eftersom att mammas kusin och hans son är med i de, han som kör cross är alltså min 3-männing, lite fränt ;) haha . not. men ändå , lite coolt faktiskt... ;)

Ingen skola imorgon eftersom engelskan är inställd , s k ö n t.

nu ska jag se på en film trorjag.

..

varför hålla på som du gör? riktigt jävla onödigt.



så här ska fan min pojkvän vara!


deleted

Lucian var riktigt mysig, julkänslorna började krypa fram.
Fick en skrattattack där också när en liten kille spelade trombon elr vad de heter, och sen när man tittar bak på Johan som sitter där som en smällröd tomat och håller inne skrattet blev det inte bättre, haha.
Inte långt kvar tills julafton nu, prick 10 dagar.
Inte köpt nå julklappar än heller... men ska köpa till Nea och Ida i veckan tror jag :D vet exakt vad de blir ;)

Idag efter jag hade duschat hade mitt sår ifrån innebandyn blivit värre, det varar as mycke och svider som f*n. Kan inte sträcka ut hela benet för så stramar det som fan. stackars mig. nat

Nyss sett paradise, jag blir toookig. äckel rami.

Sovmorgon imorgon :D


Måndag

skola today.
har inte så mycket att säga, lektionerna rullade på.
på idrotten dansade vi bugg med teknik klassen, piiinsamt. men rätt så kul :D

snart ska jag fara och hjälpa till inför Sannas lucia.

blev ett kort och onödigt inläggg...

forever

blev att gå upp tidigt imorse för att åka till sälen och städa.
när jag stpd vid handlarn och väntade på skjuts så kom det en minibuss med en gubbe soom körde, var helt tomt i bussen, så han frågade om det var jag som skulle till sälen och städa, så jag sa ja och sen fick jag hoppa in i bilen med han, känndes ganska läskigt, hade in en aning om vem han var, hade aldrig sett han. fast sen åkte vi och hämta 7 pers till.
drygt attt jobba.. men vad gör man inte för pengar.
på hemvägen satt jag, malin och therese back i skuffen i tre säten, så vi fick sitta baklänges, känndes värsta cp xD

När jag kom hem blev dte att baka, och sen for jag på lucia för att titta på dom bästa jag vet.
dom var så fina så :D

efter lucian fråga Ida om jag vela bada badtunna med hon , så for till henne runt åtta. blev mys i tunnan med varm oboy och pepparkakor, blev massssa prat, väldigt behövligt<3

nyss sett paradise, kommit in nåt nytt äckel. han ska ut.
sovmorgon imorgon eftersom musiken är inställd :D
Natti

mår great efter segern igår ;) NORRA BYN

:D

tänkte berätta lite om matcherna idag.

första matchen spelade vi mot sweeties, ett tjejlag ifrån Idre. Dom tog ledningen med 1-0 ganska tidigt , emn sedan fick jag in 1-1, och med en minut kvar lyckas Ida göra 2-1 till oss :D så första matychen vann vi . :D
Andra matchen var andra serien, vi mötte nå killar i typ 20års åldern, diom lekte typ med oss, vi hade noll skott på mål ;) haha, men resultatet blev bara 3-0 till dom.
tredje matchen var mot ett till idretjejlag, dom vann tyvär med 1-0.... surt.
Fjärde matchen var mot sweeties igen, en riktig gris match. Domaren dampa på Nea, hon fick två varningar, skulle hon få en till skulle han blåsa av matchen. Jag och en till tjej började tjafsa, allt började med atthon sa åt mig att ha nere klubben, slutade med att jag skrek jävla bitch till hon. Det var värsta tjaffset utan för planen också med deras äcklioga killar. Den matchen slutade oavgjort. de två idre lagen gaddade ihop sig mot oss.
Femte matchen var mot det andra idrelaget, vi fick lov att vinna över dom för att ha nån chans att vinna serien. och vann var just vad vi gjorde, 1-0.
speakern sa då i mikrofonen att vi kom på delad etta plats och att vi hade samma målskillnad, så det blev till att spela en final match. fan vad nervöst det var. fullt med folk som skulle titta på matchen.
Men efter en minut hade gått av matchen så lyckades jag få in 1-0 till osss. det var riktigt nervöst dom sista fem minutrarna, vi stressade upp oss och bara rensade typ. plus att båt och en massa stod och skrek på osss. när det var en minut kvar av matchen blev jag fälld bakom eget mål, och i samma stund gjorde dom 1-1, men som tur var gilldes inte målet och vi fick frislag ist ;) slutresultatet blev 1-0 TILL OSSS!!!!!!!!!!! VIII VAAAANNNNNNNN!!!!
så jävla skönt vare. riktigt grinit vare efteråt.alla hatade oss. lite folk som buade när vi gick uppp på scenen. haha. who cares.

justja, när vårat lag satt i omklädningsrummet så kom mange schmitd in till oss och sa : forza norrabyn :D haha

varit en toppendag!!! VI ÄR BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!

HIGHER

gick upp halv tio, väcktes av Addes dryga ringsignal.
Blev till att baka direkt typ, skulle baka 100 muffins till Sannas lucia på måndag, men orkade bara göra 30 st, haha, gör resten imorgon kvälll.

Idag gällere ;) haha taggga

spelar sönder låten. KOLLA VAD SNYGG HAN ÄR. jag bölar fan


CALLE

for upp och hälsade på Lisa och Ellie inna bandyn. Kommer nog inte hinna träffa dom nå mer den här helgen eftersom det är bandy imorgon och på söndag jobbar jag och då åker dom hem, tråkigt. får se hur länge det dröjer innan vi ses nästa gång.

Bandyn gick kasst för mindel idag kände jag.. blev visst inte hela laget den här gången ändå, amanda kunde inte. vi har inte tränat hela laget en ända gång ...
Men imorgon ska vi ge järnet. finns bara en sak, seger.

idol finalen... jaha. vad ska jag säga.
Calle var verkligen helt jävla underbar. älskar hans röst, hans utseende, han är grymt snygg, han verkar vara en sån jäkla go kille. jag älskar hela han. tycker han var snäppet bättre än erik ikväll. röstade slut på 120 kr, så mitt saldo blev 0.30 öre.
Han var verkligen värd att vinna.
Blev så jävla arg när de visade sig att det var eriks låt som börjades spela, va glad att ni inte var i min närhet.
Men hoppas att Calle kommer få skivkontrakt och att man kommer få höra hans musik på radion och massa ändå.
I MINA ÖGON ÄR DU EN VINNARE <3


Ska ta ut min ilska på planen imorgon, på motståndarna förstås ;)

morgondagens outfit.


TAGGA BRUDAR

sket i lucian imorse och tog sovmorgon istället. skulle ha åkt nio bussen, men åkte med mamma och moster till mora istället vid halv tio :D
hade bara en lektion, naturkunskap , slutade efter den. skönt.

har bara tagit det lungt sen jag kom hem, anmält oss till en till serie till bandyn (y)

ikväll blire träning och efter de idol final :D

:D

legat hemma och slappat hela dagen, super skönt.

Lisa och Ellie är i dalen nu på besök över helgen, riktigt skoj :D tror dock att jag inte kommer hinna träffa dom så mycket efter som jag har fullt upp :( menmen.

Blev bandy träning ikväll med nea, jona,joel och sandra, fast vi fick lov att vara i lilla gympa salen eftersom det ska vara lucia i rot imorgonbitti.
idag gick det as bra, fast drygt som fan. jag nea och sandra lyckades till och med vinna över joel och jona, det är fan bra gjort, grymma är vi!!
Imorgon blire träning med hela laget, jag, nea, ida, amanda och sandra ! :D

har precis sett på mammas pojkar och paradise hotel. ÄNTLIGEN ÅKTE BITCH FRANCESCA UT!

nu ska jag sova, har sovmorgon imorgon men vet inte om jag ska på lucia...

Idag bestämmde även jag nea och ida att vi ska byta julklappar med varandra :D kan bli skoj ;) tror jag vet vad jag ska ge dom :D

Torsdag

Vaknade inatt av en duns i huset, vart as rädd, så kunde inte somna om på typ as länge :(

Tillslut somnade jag och vaknade halv elva imorse, kände mig aspigg så gick upp och gjorde frukost och la mig i soffan och såg slut på kingkong, fällde även några tårar. Jag älskar att gråta till filmer.

har precis pluggat klart engelska, har börjar lite smått på ledarskapsuppgiften också.

Ikväll blire iallafall bandy träning, helt säkert den här gången. Vi måste träna som f*n ikväll och imorgon eftersom på lördag smäller det ;) TAGGGGGA

smiling back at me

blev inge bandy idag heller, iställer for jag, nea och ida ner på badet istället och bastade, super mys (y), ni är bäst.
kikade även på träningen efteråt, som alltid .

när jag kom hem blev det tv, paradise hotel, seriöst det är grymt. nämner det efter varje avsnitt xD
hata francesca!!! hon ä dum i huve.

smakade även lussebullarna jag och mammsen baka idag, super goda.

Har nyss sett på "king kong", ganska bra film, fast orkade inte se klart hela eftersom den är tre timmar, men ska se klart den imorgon eftersom jag är ledig :D

på fredag har vi bara en lektion, naturkunskap, börjar halv elva. fast är ju lucia i skolan klockan åtta så kanske far på de för det är ju super mysigt.

Godnattt :*

turn around

grymt skönt att vara ledig. sov till kvart över elva imorse (y)
gick sen upp och la mig i soffan och såg på "johnny kapahala", rätt så bra film.

nu håller jag och mamma på att baka lussebullar :D

sen blire nog bandy träning eller badet!!!

ITS TIME

dags att gå vidare

but if i let you go

skola idag, musiken är verkligen fiasko, min gruppp suger. vi ska spela "have you ever seen the rain", jag ska spela gitarr och kan inte ta ett ända ackord!

inge cirkel idag. for ner på hockey istället och kika på a-lagets match, stopd första perioden med bror, sne kom nea ner så vi satte oss med Ante och dom.. drygt

nu ska jag se på film, "tretton", är ledig imorgon och på torsdag :DDDDD

what about now

Skulle ha spelat bandy ikväll, men blev inget.
Istället gick jag och Nea ut och gick, blev typ till kyrkan och sen gick vi till ishallen ett tag. men sen frågade båt om vi vela följa han och Hans och fylla på nån tank uppe i skogen, så vi gjorde de. Sen följde jag Nea hem ett tag och försökte överföra nå bilder till en skiva, men det gick inte särskilt bra xD

har precis sett på paradise, så jävla bäst.Men jag blir så jävla arg. hatar fransesca.. hon är helt dum i huve, hon ska uttttttt!!!

Gooodnatt :*

the way you make me feel

skola. booring
måndagar suger, det ända roliga är idrotten. spelade basket idag, rätt så kul. förövrigt sög resten, men mycke skratt som vanligt med Johan, sofie och martin.

ikväll blire bandy med brudsen.


thinking of you

Snart somnar jag mig, men ska plåga igenom mig ett inlägg.

Åkte till Sälen klockan åtta imorse, kom fram runt halv tio, men vi kom inte igång med städandet förns halv elva eftersom det inte fanns nå lägenheter.
Tillslut kom vi iväg, fick städa med malin ( kusin) , hihi.
Först fick vi två privata lägenheter, och dom var verkligen vidriga. På köksbordet låg det massa tallrikar och glas, på diskbänek var det proppfullt med disk, massa matformar med gammal mat, en kastrull med gammal gröt och massa annat äckligt. tog as lång tid att få städa den.
Nästa lägenhet var värre, där låg det en halväten macka på bordet, tallrikar med youghurt, guacamole, creme fraich, jägermaister, öl. På disk bänken en massa disk, mat rester, i kylskåpet låg det en massa mat som skulle slängas, i vardagsrummet chips över hela golvet, snusprillor under sängar, på väggar, i soffan. nej usch...
Dom sista två lägenheterna var riktigt fina, behövdes knappt städas nå.
Vi fick även besök av Henke när vi städade, eftersom han flyttade till Sälen igår för att han fått jobb.

Kvällen ska tillbringas framför tv:n.
skriver inge mer inlägg ikväll.

Godnattt

Lördag

bara vara hemma hela dagen och tagit det lungt och umgåtts med familjen. inte så ofta det händer faktiskt. så var faktsikt riktigt skönt.

Först tittade vi på Robinsson (y) drack glöggg :D
Sen tittade på en film som hette " resan till jordens medelpunkt" , en film som jag starkt rekommenderar. alltså den var verkligen grym, plus att lill killen var assnygg!!! då blev ju filmen lite bättre ;)
filmen var en 3d film, så då kom jag på att vi hade ju såna där glasögon från en spykids film, så plockade fram dom, så där satt jag mamma och pappa med såna där brillor alla tre och såg allmänt fåniga ut xD haha.

 

nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon, för imorgon börjar vinter städningen igen.. suck

what about now?

super mycke snö ute :D börjar få riktiga julkänslor nu. och igår när jag kom hem från skolan spelades julmusik härhemma på full volym, love christmas.

Legat nerbäddad i soffan hela dagen och kikat på skidor, bland det bästa med vintern. Längtar tills man kan börja åka skidor i wäsa .
Och nu sitter jag och tittar på reprisen av Idol.

Har inte en aning om vad som händer ikväll, dt visar sig.

btw, mora vann igår över malmö med 3-2

<3333333


BÄST

precis kommit hem från Ida, haft en skit kul kväll. mycke skratt och hemlisar.

CALLE ÄR I FINAL!!! så jävla kul, skrek så jäkla mycke när han gick vidare så har ont i halsen, men det äre värt. han är så jävla bäst, hoppas verkligen att han slår Erik nästa vecka.

nu ska jag sova .
godnattt

calle kristiansson

sitter hemma hos Ida och myser med hon och Robert , ni är bra <3

sen blire gameplay !!!!


its all fake

gick upp sex imorse fast jag egentligen skulle gått upp halv, men hann med bussen ändå.
Var på badhuset imorse med bf 3:orna, var en från trean som skulle ha sitt elevprogram med min klass plus hennes, vi körde vattengympa och sen vattenpolo, var  riktigt skoj, dessutom hade vi hela simhallen för oss själva. riktigt mys..

På ledarskap inom lek och idrott körde vi nå lekar och sen blev det fotboll, faktiskt kul :D

Tror jag skiter i att fara på hockey ikväll.. ska nog se på Idol ikväll eftersom Calle ska sjunga " walking in memphis" , hoppas han är lika grym som han var på audition.


jag behöver er NU

att man kan gå från glad & lycklig, ner till botten så här snabbt..

Jag vill åka långtlångt bort, där jag slipper tänka.
jag vill stänga in mig i ett rum och inte komma ut å mer.
jag vill umgås med dom jag älskar.
jag vill kunna somna på kvällen utan att fällt en tår.
jag vill kunna somna på kvällen utan att ha en klump i magen.
jag hatar att behöva känna såhär.


kärlek är för dom, dom som har tur.


thats life

astrött imorse, orkade inte gå upp ur sängen så blev lite stressigt. plus att jag höll på att frysa ihjäl när jag väntade på bussen, hade 17 minus här hemma .

Idag hade jag, Martin och Jesper redovisning om våran hockeyresa till new york, gick bra bra bra.
Vi fick även veta att vi är lediga nästa onsdag och torsdag :DD yes, verkligen behövligt.

Idag ska jag bara vara hemma och slappa , kanske plugga lite..

jag hatar dig

cant stop loving you

sovmorgon imorse, skönt.
Hade utvecklingssamtal direkt när jag kom till skolan, höll på i typ en timme, hade ganska mycket att prata om kändes det som.

Kom hem från skolan tio över fyra, for till mora igen tjugo över fyra med Nea och hennes mamma. Riktigt trevligt. Blev en kortis på stan, och sen vidare upp till noret på dollar store, kappahl och maxi.
Vi har nu fixat hårband till bandyn ;) banden var as billliga också :D

När jag kom hem blev det glögg och pepparkakor och att titta på AIK-MORA på tv , när jag kom hem låg mora under med 3-0, men direkt när jag började titta så vände mora till 3-4 :DDD king. jag ger tur!

Orkade inte se på greys ikväll,tittade på paradise istället.

Nu ska jag skypa klart med Ida, sen blire sängen <3


<33

skulle vart på cirkel ikväll men vi skippade de. Istället gick vi ut och gick en sväng ist. Skit kallt ute så vi gick inte särskilt långt, typ bara till ishallen. Jag trodde det skulle vara varmt ute så jag sket i långkalsongerna och så tog jag en tunn jacka, sen när vi går berätta Ida att det är 10 minus ute. usch.. .jag och Ida gick in och kikade på träningen lite, medans Nea gick hem eftersom vi hade brumma med oss också, och går inte att lämna henne ute eftersom hon biter sönder kopplet då.

Nyss sett på DH och druckit glögg. Men fick inte särsklit mycke eftersom min egoistiska bror drack upp allt!!!!

Imorgon äre onsdag, alltså sovmorgon ! skönt.
Har utvecklingssamtal också..


Bra låt!


<3333333

skolan är så jävla tråkig, men samtidigt så jävla bra. har så jävla kul med Johan, Sofie och Martin, går inte en dag utan att man minst har haft 5 riktiga jävla skrattanfall. ni är så jävla bäst, ni gör min vardag. love

Idag skulle jag, johan, sofie och martin redovisa om våran pedagogik på bf. vi skulle berätta lite historik, visa en teater och visa ett litet avsnitt ur en film. Jag och Sofie gjorde ordning ett power point och johan och martin skulle leta reda på nå bra vi kunde visa ifrån filmen, så dom gick iväg till ett klassrum och tittade på den, dom kom sen tillbaka efter tio minuter och sa att dom hittat ett bra klipp.
Sen när vi skulle redovisa gick det skit bra, ända tills vi startade filmen, då det visade sig att det inte alls handlade om pedagogiken, istället vare nå jävla repotage om nå museum som hade massa mumier. hahaha. johan viska då åt mig att dom inte ens hade tittat på filmen eller nå xD , jag, sofie johan och martin började allihopa as garva, dom andra fattade ingenting och börja fråga vad filmen hade med pedagogiken att göra, vårat svar på de blev : inte en jävla aning.

k u l d a g !

RSS 2.0