my life would suck without you

SNÖ

När jag vakna imorse var det alldeles vitt ute, hade kommit över 1 deci snö :D, blev faktiskt glad även fast jag brukar hata snö, men lyckan vara inte länge, för när man kom till mora var det fan inte en ända snö fläck.

Skön dag i skolan, på musiken ser på vi på film, svenskan enskilt arbete, på naturkunskapen gjorde vi labb och på idrotten spelade vi innebandy :D
Fick reda på resultatet av naturkunskapsprovet idag.. gick ju inte särskilt bra...

Om en timme blire bandy träning :D

pussssss



dont give up

vart är all snö? ingen jul stämming alls utomhus, finns varken nån snö på backen och kransarna får dom inte sätta upp på dom nya lyktstolparna iår.dåligt. men innomhus känner jag faktiskt lite jul stämmning.

Mora vann hockeyn med 5-3 :DDD, matchen var riktigt tråkig, moras spel sög, men dt räckte ändå till tre poöng (y)

När jag kom hem blev det glögg och pepparkakor med mamma och pappa,mys.
Sen blev dt en massa tv tittande.
Nyss sett på paradise, så jävla bra .

Imorgon äre skola igen.. inte taggad

äsch. godnatt

:D

Godmorgon :)
precis vaknat, sitter och kikar idol just nu men ska nog gå och äta frukost .
Idag ska jag nog bara ta det lugnt, åker väl till mora runt tre nångång. Nu är jag hockeysugen.
Hade hoppats på att vi skulle ha tränat ikväll, men blir nog inget, för Idas arm gör fortfarande ont efter svinis sprutan och Nea är förkyld.

Hörsss

riktigt bra faktiskt..


no air

palla att blogga? nej!
fattar inte hur man kan orka vara bloggerska och skriva 7-10 inlägg per dag, vart får dom all ork och insperation ifrån? fast är nog lite annorlunda när man man har 100.000 läsare per dag plus att man får en massa kommentarer. själv har jag ju inte riktigt så många läsare, men nästan ;)

inte orkat skriva nå idag.
vaknade runt elva, fick en dålig start på morgonen eftersom att jag blev arg på syrran direkt. hade damp utbrott på henne för att hon hade försökt vara snäll. förlåt <3
efter att tillslut blivit sams så tog jag en iskall dusch... sen hjälpte jag mamma med maten.
sen drog jag till sporthallen på Addes match, dom vann med 10-5 mot falun (y) brabra!!
Sen blev det hem och nörda lite dator.. sen kom Jona och Ida och hämta mig så for vi och handla .
Drog sedan vidare till Linnea, där resten av kvällen har spenderats. Blev först robinsson, och sen eragon :D mys.
En busig Ida, och två pruttande syskon ( nea, jeppe), fy fan vad vidriga dom är, men idag vare jeppe som var värst. uak.
Cykelturen hem med Ida är alltid en höjdpunkt, alltid lika skoj xD hahahaha.

Nu ska jag sova, imorgon blire hockey, mora-örebro.
Blir extra kul att kolla eftersom Calle ska spela ( mosters kille som spelar i Örebro), men hoppas såklart att mora vinner .

godnatt <3

 

kassa bilder jag vet.

:S

ATT INGEN KAN FATTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dont stop belivin

skolan suger så jävla mycket, pallar inte. Men Sofie, Johan och martin gör det värt att gå dit <3
orkkar inte plugga nånting längre, speciellt inte naturkunskap, det är verkligen det tråkigaste ämnet jag varit med om, plus att jag suger på de, så känns liksom som att det inte ens är nån ide att försöka lära sig de , för jag orkar inte ens fösöka lära mig de. fattar ändå inget.

Kom hem runt halv fyra idag, sne blev det hem och stressa , åkte till Mora igen vid kvart över fyra med Ida och Nea eftersom vi skulle på bio. När vi kom dit gick vi till kaffestugan och åt lite, tacotallriken var vidrig. sen kom även Oggy dit och joinade oss, sen gick vi vidare till bion :D trevlans.
" luftslottet som sprängdes" var väl inte precis den bästa , lite för seg kanske men värd att se, ettan och tvåan är klart bättre iallafall.
Efter filmen blev det lite prat, sen gick skjutsen hem.

Nu har jag precis krypit ner i sängen, love it.
Super trött så ska nog sova.!
Natttti

 


du

Gick ut och gick i en timme runt 7, skönt, men ganska tråkigt att gå själv. men när jag var vid brittgården skrev Ida att dom var klara så väntade på dom så tog vi sällskap hem, träffade även oliver en sväng..

Nyss sett på glee, tror jag ska sova nu..

Skönt med fredag imorn :D på kvällen blire bio, luftslottet som sprängdes.



ingen blogglust alls.

godnatt

du

Gick ut och gick i en timme runt 7, skönt, men ganska tråkigt att gå själv. men när jag var vid brittgården skrev Ida att dom var klara så väntade på dom så tog vi sällskap hem, träffade även oliver en sväng..

Nyss sett på glee, tror jag ska sova nu..

Skönt med fredag imorn :D på kvällen blire bio, luftslottet som sprängdes.



ingen blogglust alls.

godnatt

idiot

skola idag...booring.
Längar verkligen tills imorn för då äre äntligen helg.

orkar inte skriva nåt nu typ, ska snart ut och gå.

uppdaterar sen trorjag..

jajaaa

Skulle haft kvartsamtal imorse men läraren dök inte upp :S så jag och Johan satte uppe på bf och inte gjorde ett skit i tre timmar, men alltid lika skoj när Johan är med för han är så blåst .

När jag kom hem från skolan städade jag hela mitt rum, damsög, torka golver, bädda i nytt, renasade massa saker jag inte ska ha längre osv, så nu äntligen ser det lite snyggt ut.
Efter jag städat blev det brittgården för att se när ida och nea skulle presentera sig på scenen, kung var dom :*
Sen hem och se på greys.

Nu har jag damp för min dator är helt jävla störd. hade kunnat kasta den i golvet närsomhelt, så lika bra att jag stänger av den.

Nu ska jag sova, älskar att sova med nybäddad säng
natti<3

fortfarande ont i armen :(

falun idag, gick bra, men kännde mig riktigt trött eftersom jag inte sovit särsklit mycket inatt. kunde inte somna igår kväll eftersom jag fick biverkingar från sprutan, blev illamående, fick yrsel och armen gjorde så jävla ont. lyckades somna tillslut, men vakna kl 2 igen av att jag drömde värsta mardrömmen, det var as läskigt, låg och skakades och svettades i sängen, så gick upp och la mig hos mamma ist xD, haha, men blev inge mer sömn där, hade så jävla ont i armen plus att jag blev täppt i näsan, men aja..

Blev även en sväng till kupolen idag, handlade ett par springskor och ett par gympaskor , behövligt. blev även tre par leggins och en klänning. riktigt nöjd.

När jag kom hem blev det promenad med Ida, Nea, Ante, och Tina, trevligt.

Skola imorgon, kvartsamtal också :s

natti

complicated

blev en promenad med Ida, Linnea och Oliver. Vi var ute i typ två timmar, riktigt skönt förutm att jag frös som fan.
Sitter och kikar hockeykväll nu, snart blire paradise :DD !
Sen ska jag lägga mig och se på film.

Har as ont i armen, jag dör fan snart. var as svårt att duscha för kunde bara använda ena armen.

Inge skola för min del imorgon, falu lasarett väntar...


armband

 

fick hem armandet idag som jag beställde förra veckan. verkligen as nöjd.

 

beställ ett du med här

 


sviiinis

spruta idag. var så jävla nervös innan så satt och skaka. när jag precis skulle ta den så sa jag till dom att jag var as rädd för sprutor, så då tyckte dom att vi skulle ligga ner och ta den istället, när dte var klart så var min puls för hög, och jag hade tappat färg i ansiktet, dessutom så snurrade allting omkring mig, så dom hade typ upp mina ben i luften och sen fick jag lov att ligga kvar i nåt vilorum ett tag, hehe.
Själva sprutan kändes verkligen ingenting. Nu efteråt göre as ont i armen, skojar inte. går inte ens att lyfta den. känns typ som när Adde brukar slå mig på armen fast 10 ggr värre. :(

and the tears comes streaming down your face

råka tryck mig in på nån sida och låten " fields of gold-eva cassidy" började spelas. har försökt undvika den låten sedan vintern förra året. den låten ger mig så mycke känslor, den får mig speciellt att tänka på farmor. går inte att hålla tårarna inne..

jag saknar dig farmor<3

svårt

skön dag. blev hockey vid tre med Nea och Ida, trevligt. älvdalen fick stor stryk, 0-18, hahaha.

sen blev det hem, för att sedan åka och träna bandy med ida,nea,joel,coach,sandra,jeppe och kevin. fan vad bar vi blrjar bli asså brudar!!!!!!!!!!!

kikar paradise nu (y)

IMORGON SKA JAG TA SVINIS SPRUTA, AS NERVÖS, KOMMER GÖRA AS ONT!!!!


underbar dag.

orkade inte blogga npt igår, men först skola, och kvällen tillbringades med Ida. (y)

Sov till halv tolv imorse, skönt. Fick ett sms runt tolv  av Nea där det stod att jag skulle göra mig iordning och gå till Amanda till klockan tre. fattade ingenting men gjorde som det stod. När jag kom dit hade Nea,Ida och Amanda lagat tre rätters, först räkmacka, sen tacopaj och sist dajmtårta. asgott. efter maten skulle vi tydligen åka nånstanns, så dom satte på mig en ögonbindel och sedan ledde dom mig till bilen och sedan åkte vi, emil som körde btw. hade inte en aning vart vi var på väg eftersom dom åkte runt en massa för att yra bort mig. men trodde att vi var på väg till evertsberg eller orsa. men helt fel hade jag. när vi framme fick jag inte ta av mig bindeln, utan dom gick och ledde mig. fick även ha nån ful mössa på mig.sen gick nea igenom nå buskar med mig och sen rakt in i ett träd, gjorde as ont, bet mig i tungan så fick ett sår, kom as mycke blod :(. sen gick vi in nånstanns, kände att det lukta popcorn, så gick vi i nån smal gång, hörde en massa röster och jag snubblade på en massa fötter. sen tpg dom av bindeln, visade sig att vi var i mora på biografen. var as mycke folk, och alla bara glodde, lite små pinsamt . haha. Vi kikade på New moon, vi fick sitta allra längst fram, lite drygt ibörjan men man vande sig. sen hämta Emil och Evve hos, sen åkte vi hem.

Nyss spelat bandy.

Tack brudar för ikväll, ni är bäst. Hur många vänner gör såhär egentligen?
Jag älskar er

fake it

känner mig inte alls på humör.

bara tagit det lungt idag, tänk en massa.
La mig i sängen vid sex och tittade på nu är det jul igen, kännde för att få lite julstämning.
Sen blev det en promenad med dom bästa, behövligt. Tack för att ni lyssnar och finns där! <3

Nu ska jag sova, imorgon är Ida med mig i skolan hela dagen, rooooli.

tvinga mig inte att välja.

Skola idag!!! Linnea var med mig hela dagen, riktigt trevligt. Vi hade bf från 8-1, jobbade med nå enskild arbete, fick as mycke hjälp med Nea, hon är ju trots allt riktigt smart ;) tack för hjälpen bby!

Kom precis hen, följt nea när hon klippt sig, vart as snyggt!

Nu ska jag kika paradise, hörs sen.

alltså.. :'(

some will win, some will loose.

Varit på badet med brudsen. simmade 300, sen blev det att sätta sig i bastun och prata skvaller och en massa strunt. bland det bästa jag vet <3! ;). hiihi, jag säger det igen, ni är bara för bra.

Precis sett på greys, asbra, men sorgligt. missade paradise men mamma spelade in de! (y)
Imorgon ska Nea vara med mig i skolan hela dagen eftersom dom har syovecka. På fredag är det Idas tur. kan nog bli skoj.

Nu ska jag sova... godnatt

!!

handlade ett par örhängen idag, som gick sönder direkt när jag kom hem. hann inte ens pröva dom. bara skräp. men har nyss sett och försökt få ihop de med lim, så är troligen helt nu igen ;)

jag älskar pölsa!!!!

its like..

blev en kort skoldag. började kl åtta, hade np prov, var klar runt tjugo över nio och då fick vi sluta för dagen eftersom engelskan var inställd. asskönt! men gick ingen buss hem förns tolv :S så de sög..

as ont i magen, tror nog jag ska gå och vila lite, för ikväll blire nog att simma..


blåöga

skola, ganska slappt. Först musik, sen svenska och sist bf. orkar inte skriva så mycket om det. men fick iallafall mvg på musikprovet! :D

Runt sex så for jag och pappa ut och övningskörde, det är fan askul, pluss att det gick skit bra idag.
Sen blev det hem och stressa eftersom det blev cirkelträning med brudarna+marcus :D (y), idag vare skapliigt skoj. haha

I söndags när vi tränade bandy blev jag armbågad av joel, blev typ helt yr, sen när jag kom började det typ rinna var ur ögat, men blev inget mer med de. Nyss när jag hade duschat, såg jag att jag fått värsta blåögat :( plus tt det gör as ont ... hoppas de är borta tills imorgon.

ingen sovmorgon imorn eftersom vi ska typ ha som ett nationellt prov. drygt. kommer vara skit svårt.


syns as otydligt, ni ska se de live asså;)

osis

blev en promenad med Ida,Nea,Tina,Tille och jennie, trevlans. blev en sväng runt industriområdet och sedan drog vi in och kikade på bj:s träning som vanligt. brudar ni är bäst.

gjorde nyss en smoothie som jag tänkte ha när jag skulle krypa ner i sängen och se på en film... men blev inte riktigt som planerat. för när jag la mig i sängen så ställde jag smoothien på nattuksbordet, sen skulle jag sträcka mig eftre telefonen som låg på bordet, men då råkade jag smälla till smoothien så den flög ner på golvet, rakt ner på mattan/golvet, rann på förlängningssladden, och på en massa andra föremål på golvet. så har setat och torkat upp smoothie i evigheter. plus att jag tog den största muggen jag hittade ikväll, så blev as mycket att torka. så nu är jag sur. stängde av filmen dirr.
nu ska jag se paradise sen ska jag fan sova.

godnatt

he he he he old


Godmorgon

vaknade elva imorse, sköönt att sova.
legat i soffan hela morgnen och kikat på tv, men finns typ inget att se på.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir iaf en promenad ikväll med ida och Nea (y)
nu sitter jag inne på spotify, högsta volym och digggggggar !!!!!!!!!!!!!!!!!! haha

IN LOVE

seriöst helt kär i det här klippet.man blir på värsta bra humör. sätt på högsta volymen, lyssna på hennes underbara röst och titta på hans snygga fejs.

http://www.youtube.com/watch?v=PfNwO9HNqh4

sweeet

for ut och övningskörde lite till runt fem, och då gick det as bra måste jag säga, haha.
Sen runt sex gixk jag och Ida fram på byn och kollade på team stefan :D, oliver kom också :). men kören vaer så jävla sega på att komma, så jag och Ida hann bara höra en låt sen fick vi lov att fara på bandy träning, idag var vi skapligt många där, jag,ida,nea,coach,sandra,jeppe,ante,joel,kevin. Det var skoj (y), extra bra eftersom vi kunde spela "riktigt" då, alltså två målvakter och tre mot tre.

När jag kom hem tog jag en dusch, sen blev det paradise hotel, så kul att det har börjat igen, för de programet är helt sjuk, och så jävla bra.
har precis sett klart på en film nu, funderar på om jag ska sova eller träffa johan en sväng.
imorgon ska jag försöka sova aaaslänge!

gick nyss till kylskåpet och skulle plocka fram min spruta, såg att den inte låg där, då kom jag på att jag tog ju min sista igår ... bajs :(

Aja, godnatt<3

Söndag

Tillbringade hela kvällen igår med Ida, alltid lika skoj.
Först kikade vi körslaget, tråkigt att inte teamstefan vann,istället vann äckelola, extra surt eftersom det bara skiljde en procent mellan dom. menmen. Sen la vi oss och kikade på die hard, men vi tittade inte klart eftersom att båda häll på att somna, så Ida gick hem. Blev enhel del skratt under kvälllen (y), och stackars Ida som var ledsen :( .. ;)

Vaknade tidigt imorse, kvart i tio. Legat och sett på film hela morgonen eftersom jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk.. har fortfarande lite ont men går nog över snart hoppas jag.
Jag har nyss varit och övningskört för första gången, hahahahahaha. gick inte så värst bra ;) men tar nya tag .
Får se om jag ska fram och se på team stefan sen elr inte..
kanske blir bandy ikväll också, men vet inte om jag känner mig 100 procent frisk än.
LEDIG imorgon iaf, sköööönt.

OKEJ

sitter och väntar på Ida, snart finalen av körslaget :D rösta på TEAMSTEFAN




bra låt vaaaa?

Lördag

Blev sjuk i torsdags..hade huvudvärk och hals ont när jag vaknade på morgonen, men for till skolan ändå. fick sean lov att fara hem eftersom jag var helt kallsvettig. tog seadn feber på kvälen, hade 39 graders feber, sen när hag vaknade nästa morgon hade jag helt plötsligt 36.5 graders feber. Kände mig pigg osv, men var hemma från skolan.

Varit på öppethus idag på skolan, ganska tråkigt, kom typ inge folk och tittade på filmen vi skulle vi visa , blev mest att man gick runt på alla andra program och kikade.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer ;)..


IKVÄLL SKA JAG TA MIN SISTA SPRUTA :( känns ganska tråkigt faktiskt...



mina fingara när jag fryser.

sick

sjuk. återkommer när jag är frisk.

no air

precis sett på greys anatomi, så jävla bra. ni som inte ser det har verkligen missat nåt.

varit ute och gått med Ida och Andreas i en timme nu ikväll, riktigt härligt.. men jävlar vad kallt det var, mina fingrar var krit vita när jag kom hem :(
på vägen hem svängde jag och Ida in på bjs hockeyträning, alltid lika skoj, specielt när man har det bästa sällskapet.
nu hade jag tänkt sova!! nattti



Torsdag

Kom mtill skolan vid tio imorse, gick upp på bf och gjorde lite läxor så är klar med alla läxor för den här veckan. skönt! Sen började engelskan vid ett, vi började titta på slumdog millioner. kass film. fats skla försöka hänga med lite mer i filmen den här gången, gick ju inte särskilt bra sist när jag Ida,Nea och Ante såg den. haha.
Nu snart ska jag ut och gå med Ida, Nea kanske också följer. mys.
uppdaterar kanke mer ikväll..

Replay

Cirkelträningen gick bra, börjar bli så himla mycke folk där nu,  vilket blir både drygt och skoj.
Har nyss sett på desperet housewifes och druckit en aaaas god hallon smoothie.
Imorgon har jag sovmorgon till kvart över ett, men kommer till skolan klockan tio. så jävla tråkigt, plus att både martin,johan och sofie är sjuka, men tror jag ska gå upp på bf och jobba lite med de enskilda arbetet.
Tror vi kanske ska spela bandy imorgon kväll :D
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite bloggar sen ska jag sova.
Natti



jag älskar er.


Tisdag

Precis kommit hem från skola, fick sluta tidigare idag eftersom vi har enskilt arbete på bf, så vi fick ta hem och jobba med de, skönt. Hade prov imorse i musi, känndes rätt så bra, inte lika svårt som jag trodde det skulle vara.
Ikväll blire cirkelträning med brudarna..
Vi hörs ikvälll

the smile on your face

Varit ute och gått med Ida,Nea,Tina,Tille,Jennie och fredrik, riktigt mysigt. vi stannade även till på en bondgård och hälsade på kossorna, blä. mina vantar stinker vider kossa. haha. jag nea och ida stannade och kikade på hockeyträningen sen! när vi gick hem sen blev det en massa buus. NI ÄR BÄST.
när jag kom hem gjorde mig en smoothie sen kröp jag ner i soffan och såg på fotbollsgalan med pappi.
har precis krypit ner i sängen, hade tänkt lägga mig tidigt eftersom jag var vaken alldelses för länge inatt.

jag berättade ju häromdan att det var nå äckel som la till mig på facebook, han som vela gifta sig med mig, haha. Idag vare en till såndär som addade mig, dom var kompisar och kom båda ifrån Istanbul, helt störd. började säga samma saker som den där andra. han tycke jag var en riktigt sexig kvinna, han undrade även om jag gillade sex och vilka ställningar jag tyckte var skönast.
vider. sa att han att han var för ful för mig sen tog jag bort han, men han lade till mig lika snabbt igen.

Godnatt


...

blev träning igår kväll, vi kom inte dit förns typ halv nio eftersom det blev en massa strul.
Var skoj på träningen förutom att jag fick lov att stå i mål.. hoppas att Sandra kommer vilja stå på lucia för jag känner mig inte riktigt sugen på de.

Skola idag. drygt, varit helt seg.
måste nog plugga en massa dag, musik prov imorgon.

Orkar inte skriva nå mer justnu.

SÖNDA G

redan söndag. helgen har gått riktigt fort.
Ställde klockan på halv elva imorse eftersom vi skulle tränat bandy klockan 11. men det blev inget eftersom alla andra slöhögar låg och sov. så det är väl tänkt att vi ska spela runt åtta ikväll ifall coach orkar..
bara legat hemma och slöat hela morgonen, runt två for jag till Nea och spelade lite kort med,Nea,Jona och Sandra. Sen for vi ner till ishallen och kika på bj, Ida och amanda var även där. trevlans. tråkigt nog förlorade dalen.

Skola imrgon :S, nu lär jag börja träna till musikprovet som är på tisdag för jag fattar i n g e n t i n g

GRYMT SKÖN LÅT


Lördag

inte orkat uppdatera nå idag, har haft fullt upp.
Har iallafall varit på mora-leksand, åkte runt kvart i fyra för att jag skulle få nån biljett. Jag var bland dom första in i hallen, var max 8 pers där inne när jag kom, var ganska drygt att sitta där och vänta i över 1.5 timme, men folket rullade in hela tiden efter fem, tillslut vare fullsatt. Riktigt skoj när det är sådär många samlade på samma ställe, förutom att det blev så jävla trångt och värmen steg, svettades typ ihjäl. stämingen var även på topp, iallafall tills ungefär 5 minuter in i andra perioden då mora tappade allt, då slutade väl typ halva klacken att sjunga och leksandsklacken vaknade till liv. tyvär vann leksand med 2-6.
Direkt när man kom hem skulle team stefan sjunga sin sista låt i körslaget, dom var grymma! och dom är även i final nästa lördag, röstarösta.
Sen drog jag till ida, där var det fullt hus.
Sen for vi hem till neas place där vi skulle se på film, paranormaly activity, men då funkade inte Idas film så gurra fick lov att hem till sig och hämta den, då drog även johan och martin hem för dom orkade inte vara kvar. Tillslut fick vi tag på filmen, så vi klämde ihop i soffan och på golvet, jag,Ida,Sandra,Jona,Karre,Knuts,Gurra,Nea och ante.
seriöst den läskigaste filmen jag sett, jag är asrädd och svettas, kan inte sluta tänka på dom läskia scenerna.. SE ALDRIG DEN FILMEN!!!!!
får se om jag kommer kunna sova..

godnatt

SÅ JÄVLA BÄST


Fredag

Tillbringat hela kvällen med Ida, alltid lika skoj.
Hon slingade mitt hår, vi skulle fixa min utväxt. resultat blev väl sisådär, ganska mycke fläckar xD haha, men jag får väl gå runt med mössa om dagarna.
Vi har även sett Idol, FAN ATT RABIH ÅKTE! tänker inte se på de där programmet nå mer iår.

Kom precis hem efter ha varit ute och gått lite med Ida, det var as läskigt. Typ nästan vid backlundsskor så vare nån som stod ute och rökte på gården och glodde som fan på oss, sen typ när vi började gå så följde han typ efter och gick till andra sidan om huset där vi gick. Jag var as rädd. Jag och Ida fick lov att dela på oss eftersom hon skulle hem till sig och jag till mig. Vi pratade i telefon när vi gick så kändes trygt, fick även lov att springa på slutet xD trodde han skulle mörda oss.
Tror jag ska sova nu, måste tagga inför matchen imorgon ;) MORA-LEKSAND, hoppas på en repris från sist
Natti

Rabih

sitter och kikar idol med Ida samtidigt som hon slingar mitt hår :D

.

har lust att ta mitt pick&pack och dra!!!!!

HELG

Äntligen.
Skola idag. Först bf sen resurs. Gjorde nån LUPP undersökning, as drygt, typ 10000 frågor.
Efter lunch hade vi ledarskap inom lek&idrott, jag och johan skulle hålla en lektion idag, blev konboll. Sen hade Sofie och Martin lyrboll, och Lovisa och Viktoria Boxning. Skoj.
Så skönt med helg nu..
Vet inte riktigt vad som händer ikvälll.. men det visar väl sig.


................................

upp och ner.

Torsdag

Snart helg.
Skola idag, kanske slappt.först bf fram till klockan ett. sen blev det boll och racket. Vi har börjat med innebandy som vi ska hålla på med i tre veckor :D skoj.
Sen blev det hem och ta dt lugnt :)
Runt halv nio gick jag och mötte Marcus, sen gick vi hem till några kompisar till han och kika på hockey, sen gick jag och marcus ut och gick lite :)
Nyss sett på inlåst på datorn eftersom jag inte hann hem till det. Sista avsnittet idag :(


jag ska gifta mig.


!!!!!!!

varför lägga dig i när du inte har en jävla aning om vad de handlar om?



Godnatt!

menlöst

så jävla onödig dag. började kvart över ett. fick lov att ta nio bussen till skolan eftersom det inte går nån senare. kom till skolan runt tio, gick upp på bf och satte mig, fick sitta där i tre hela äckliga jävla timmar och inte göra ett skit. ursäkta språket men jag blir så arg. Sen när engelskan började så behövde vi bara ha den i en timme fast den ska hålla på i 2.5 egentligen. sprang till bussen sen så jag skulle hinna med den som går halv tre. såg hur den började åka, så jag fick lov att stoppa den, haha. nu är jag hemma äntligen.
Idag ska jag sola och simma med Nea. trevlans.

GRATTIS PAPPA ! JAG ÄLSKAR DIG! DU ÄR BÄST!

badromance

Tisdag, sov morgon imorse eftersom musiken var inställd så  blev att ta nio bussen, men den var försenad en kvart så kom försent till svenskan.
Fick tilbaka bf provet idag, fick mvg-. Innan jag skulle gå till bussen så ringde mamma och sa att hon va imora sp jag åkte med henne hem istället :).
Blev cirkelträning på kvällen med brudarna, ni är bra.

Orkar inte med nåt längre inlägg..


Du har helt rätt, "vem har sagt att det skulle vara lätt? ha tålamod<3"

:DDD

bara tjugo minuter kvar av min födelsedag ;)

inte lagt mig än, men nu borde jag nog sova.
GODNATTT!


hopppashopppas

födelsedag

Haft en riktigt lyckad födelsedag. Fått en massa pengar,parfym,smycke och lite annat :D
Först blev det skola, kom hem runt halv tre.
Gjorde klart tårtan när jag kom hem, sen runt sex kom släkten på kalas:D älskar när alla är samlade :)
Sen vid åtta så kom Nea och Ida på fika, fick även en present, en mobiltelefon :D, + en hundralapp men det trollade jag bort... :S
Sen beställde vi tröjor till luciafestinatt! blir king.
När alla hade farit hem skrapade jag trisslotterna jag fick av Adde, blev 50 kr, alltid något ;).
Nu ska jag nog sova

bilder kommer imorgon.


Tack för alla gratulationer :D

IDAG ÄRE MIN DAG

17 !!!!!!!!!


....

For fram och tittade på team stefan med Ida runt sex, fast vi drog hem typ direkt eftersom vi skulle träna bandy.
Ringde upp coach på väg hem, men han låg och sov xD haha. men vi kom iväg tillslut.
Idag gick det riktigt bra på träningen för oss, men däremot inte för coach, han var helt bakis ;) dåååligt!!
Nyss sett på filip&fredrik (y)
Nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp halv sex imorgon, drygt. Orkar inte skola.. men bara sju veckor kvar till jullovet ;)

VARFÖR TOG JAG INTE CHANSEN??????????????????????????????? fanfanfanfanfanfanfanfan.

men ingen ide att deppa nu, gjort är gjort. och imorgon äre trots allt min dag.




....

For fram och tittade på team stefan med Ida runt sex, fast vi drog hem typ direkt eftersom vi skulle träna bandy.
Ringde upp coach på väg hem, men han låg och sov xD haha. men vi kom iväg tillslut.
Idag gick det riktigt bra på träningen för oss, men däremot inte för coach, han var helt bakis ;) dåååligt!!
Nyss sett på filip&fredrik (y)
Nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp halv sex imorgon, drygt. Orkar inte skola.. men bara sju veckor kvar till jullovet ;)

VARFÖR TOG JAG INTE CHANSEN??????????????????????????????? fanfanfanfanfanfanfanfan.

men ingen ide att deppa nu, gjort är gjort. och imorgon äre trots allt min dag.




SVENSKA MÄSTARE !!!!!!!!!!!!!!


hatar att komma på en rubrik

Mora vann igår vilket betyder att dom leder allsvenskan just nu ! :DDD. feels great.
Snart ska jag på kalas till Lisen so fyllt två år.
Sen blire hem och kika på aik-göteborg, idag avgörs det vem som vinner smguld. Hoppas på aik.
Tror jag ska fråga ida om hon kanske vill göra nåt senare, kanske käka pizza?



Gårdagen

var riktigt lyckad. Först blev det bastuflotteklockan tre tillfem med ett helt gäng. Riktigt skoj, vi var väl cirka tolv pers? Sen efter flotten drog alla typ hem och fixade sig å så.
Runt åtta gick jag och mötte upp Ida och Jeppe så drog vi vidare till lappen där det var fest.
Roligt folk vare där.
Orkar inte berätta så mycket emr om gårdagen.
Idag mår jag skapligt bra, bara lite huvudvärk, men det är väl smällar man får ta ;)

if i could turn back time.

RSS 2.0