my life would suck without you

kväll

drog och solade och gymmade med Ida runt åtta, super skönt. :*

nu kikar jag på zlatan

:D

Måndag

Imorse var jag riktigt trött när jag vaknade, men tyvär fick jag lov att kliva ur sängen tillslut. Åkte till skolan med  halv sju bussen , drygt. Hade musik imorse, var bara teori idag, imorgon ska vi spela instrument :D . Sen på naturkunskapen skulle vi labba typ, idag blev Johan min labbkompis :D. sen mitt i alltihop kommer det en tant och säger att vi skulle ha knäppt skolfoto för tio minuter sedan, hon gav oss värsta utskällningen, vi hade inte en aning om att vi ens skulle knäppa idag. Så vi fick avbryta lektionen och gå till aulan där vi skulle knäppa gruppfoto och enskilt. såg as skabb ut. var inte förbred på skolfoto idag :( menmen.
Efter lunchen var det idrott, vi paddlade. Det var riktigt kul, fast drygt. Var bara jag,Johan, Viktor och Kjell som paddlade långt, alla andra gav upp efter en kvart. haha.

Nu kikar jag lite fotboll. Sverige-England!
hörs sen kanske .

slänger upp en liten bild på bästa Johan! :*pusssss


Bio

precis kommit hem från bio med Linnea och Ante. Vi kikade på Baksmällan. Sjukt bra film.


Söndag

Den här helgen har gått riktigt fort .. redan skola imorgon. tråkigt.
varit och ridit imorse med Ida, vi red inte så långt eftersom det hände en liten sak efter vägen xD haha ajaj.
bara legat i sängen och slappat hela dagen än så länge, ganska skönt det med. vet inte vad som händer senare, kanske bio, fast tror inte det. Måste iallafall göra lite läxa..
Imorgon ska vi iallafall paddla på idrotten trorjag, så det blir kul :D

Hörs mer ikväll :*



godnatt

nyss hemkommen ifrån robert! nu blire sängen, natti <3

Lördag

Blev en tripp till kupolen idag med Ida och Robert :D vi kom dit runt elva. Till en början gick det ganska segt, men efter ett tag rullade det på. Hitta iallafall ett par jeans, en t-shirt, en tröja, mascara och en bh, så nu är man lite fattigare då :( . Robert köpte en fred perry väcka som han blev helt kär i, haha, gick runt och visa den för alla, haha. Han hittade även ett ragg. Ida köpte en as fin adidas tröja. Viåkte 16.20 tåget hem till mora, sen visste vi inte riktigt hur vi skulle ta oss vidare hemmåt dalen, så vi gick till Roberts moster, dröjde inte länge förns Lotta kom och hämta oss.

Har nyss vart hos Ida och slingat hennes hår. Typ 5 gången hon färgar håret den här sommaren? haha. Vi la i superblonda slingor. Det sägs att blondies have more fun? ;)

När Ida sköljt ur färgen ska vi nog åka upp till Robert :D !!!

vi hörs sen :*

Fredag-helg

Äntligen helg. den här skolveckan har varit seg, men brukar väl vara så i början efter att man haft lov. hoppas att veckorna kommer flyta på fortare nu framöver. längtar redan tills nästa lov.
skola idag då. sen när jag kom hem blev det en långpromenad med Linnea och Tina, skit skönt, fast blev skapligt blöt eftersom det började spöregna, menmen. sen drog jag hem och duschae, sen for jag och Linnea och hyrde film. ikväll blev det filmen "mammut", jag linnea och tina bäddade ner i soffan, alla tre med varsin filt och ett glas med hallon smooothie :D mums. sedan startade filmen, stod inte på förens man hörde Tina snarka ifrån fotöljen xD haha, efter ca en timme somnade även jag.. haha. men vaknade typ direkt, han iallafall se slutet. filmen var inte särskilt bra tycker jag, hade hört att den skulle vara skit bra, men nej det kan jag då inte hålla med om.
imorgon blire borlänge med ida och robert :D hade väl tänkt att shoppa lite, var ett tag sen nu. ska nog sova nu så jag orkar upp imorgon bitti. godnatt



 oemotståndlig

kväll

vart ute och gått en timme idag med Ida, Linnea och Ante :) skönt!
imorgon är det redan sista dagen av den här skolveckan, sen äre helg :D skönt ska det bli. vet inte vad jag ska hitta på ihelgen, skönt med oplanerad helg :)
börjar känna mig lite trött nu, snart krypa ner i sängen med datorn !! loveit!


haha, hittade ett gammalt fotoalbum, hitta den här "supersnygga" bilden på mig och Ida !

torsdag

barn och fritids ämnen hela dagen. teori hela förmiddagen, efter lunch gick vi till gödslan och spela brännboll! :) åkte hem med ett bussen.. nu sitter jag här! får se vad som händer idag, har väl tänkt att träna iallafall.

trött

nu ska jag sova. natti

dugörmig glad

Onsdag

skönt med sovmorgon imorse, skulle ha åkt buss imorse men blev till att åka bil, så kunde sova till tio , grymt skönt att få vila ut sig lite. dagen i skolan var grymt seg, hade engelska i två och en halv timme, sen slutade vi. jag och kristina tog en liten rast på lektionen , så vi satte oss i korridoren lite, så kom det en snubbe och sa att han kom från mora tidningen, han frågade om han fick knäppa ett kort på oss, efter en stunds betänketid sa vi till slut ja! haha, ångrar mig som fan, bilden kommer vara as ful xD, hoppas det blir en liten bild sen när den hamnar i tidningen. fick sluta tidigarie idag så var hemma runt fyra, satte mig vid datorn lite, sen åt jag. sen tog jag mig en springtur i regnet, grymt skönt. älskar att springa när det regnar. nu sitter jag här och gör ingenting. skönt det med. ska snart krypa ner i sängen med datorn tror jag.



still waiting

lyssna


jobbigt

blev som sagt att åka inlines idag. vi började med att åka några varrv på månstabarnan, sedan  kom det en massa folk dit som skulle ha nån hundträning, så vi bestämde oss för att åka hemmåt. och jag kan säga att jag var inte på världens bästa humör, hade sådan jäkla huvudvärk + att jag fick ont i ryggen. jag åkte bara och klagade hela vägen tror jag, var nog lite bitchig, haha. men har varit så jäkla trött idag, kan beror på det ;) haha. vi har ungefär åkt 10 km, bra träning, kommer nog ha träningvärk i röven imorgon gissar jag på.
nyss kikat på lite fotboll, sverige-ryssland, svergie vann med 3-0 !
ska nog snart krypa ner i sängen och lyssna på lite musik och bara slappa. börjar inte förns kvart över ett imorgon. så himla onödigt att åka ner till mora för att bara ha en lektion. bussarna går så jäkla dåligt till mora så måste åka redan tjugo över nio imorgonbitti. så får väl sitta i skolan i ungefär 3 timmar, usch tråkigt. får se vad som händer imorgon, tror jag ska ta mig en springtur iallafall.. nu ska jag ta min spruta .. :O sen lägga mig :)

tisdag

skola idag. första lektionen var musik, skit kul är det, hela gruppen skulle spela en låt tillsammans " runaway train" , gick skapligt bra, men vi ska bli bättre, haha, jag kan då säga att jag behöver träna mer på mitt instrument, jag körde keyboard. hihi. skulle slutat kvart i fyra idag, men vi fick sluta kvart över tre så hann precis med bussen. skönt. idag blir träning, ska köra inlines. hahah  , uppdaterar mer sen, för måste dra

Måndag

Ännu en skoldag avklarad. har varit en helt okej dag. skolan var inte så jätte jobbig. när jag kom hem från skolan blev det nörda lite dator, haha som jag gör nästan hela dagarna när jag inte är i skolan ;) haha nejdå. aja. blev iallafall en springtur till fortum med Linnea och Ida, vi gymmade lite och sedan solade. Ante kom även förbi, han skulle testa sola för första gången, shit va rädd han var. fick lov att stå alldeles vid kanten av solariumet och typ prata hela tiden xD. efter ante solat klart sprang vi hem igen. blev hem och ta en dusch, och nu sitter jag här, och nördar som vanligt. ska nog försöka somna tidigt ikväll, eftersom jag inte är den piggaste på morgonen.

duärbra!

bra

haha vilken film. grymt bra. en heeel del skratt. rekomenderar !!! godnatt


söndag

vaknade runt halv elva imorse, åt frukost och sen hämtade Ida mig och vi for och red. trodde jag skulle vara super trött idag eftersom jag var uppe till hslv fyra inatt ;) men känner mig skit pigg och glad idag . varit på brors fotbollsmatch idag. dom vann med 2-1 mot äppelbo. :). nu ska jag på bio med Ida,Linnea och Ante. hörs ikväll


;)

äntligen

fick brev från falulasarett igår, nu har jag ÄNTLIGEN fått en tid hos läkaren. tog över ett år. men lite nervöst är det allt.

natt

precis kommit hem. nyss spelat poker med linnea, Ida, Ante och Jeppe. jag och linnea var kvar till sist, blev jäkligt drygt på slutet, pallade inte mer så linnea vann ;). har vart en slapp och skön dag . imorgon blir det nog bio tror jag,  och nu ska jag sova !!!!!!

det tog tid

att komma över dig. tror jag äntligen har gjort det? känner ingenting när jag varken ser eller pratar med dig. blir mest bara arg. känner ingen såkallad " kär " känsla, vilket jag är väldigt glad över. allt är så himla bra nu. mitt liv är underbart. mina vänner är underbara. tack för att ni funnits där.


ni två har gjort min sommar <3


finns även fler. puss på er med.

lördag

ställde klockan på nio imorse, skulle upp och rida vid tio eftersom lotta frågade igår om jag vela rida hannbal. for upp och red en sväng med Ida, och måste säga att det var så jäkla kul, garva ihjäl mig när vi galoperade uppför backarna . haha
. Nu har jag precis duschat och sitter och spelar musik på högsta volym. får se vad som händer idag. dt visar sig. haha onödigt inlägg jag vet.


"blir man kär så blir man" helt rätt

great

ligger i sängen nu och ska snart sova trorja :) nyss kollat på pistvakt också, haha fan vilken sjuk serie, så jävla bra. kan inte göra annat än att skratta xD , nej nu snart drar mina ögon igen sig helt så GODNATT



fredag

skola idag, ganska drygt. klassen är väl ganska bra, men schemat är skapligt kasst tycker jag. skapligt trött imorse. brukar inte kunna somna på bussen hem hur trött jag än är, men idag lyckades jag, men blev sedan väckt av johan som nyper mig i näsan ... mongobarn. tog det lungt sen när jag kom hem, var ganska slut. for ner och kika lite när bror spela fotboll, sen for jag till bärlagret med linnea och sålde våra lingon, vi har tjänat runt 250 kr var :D nu sitter jag och kikar fridrott med heeela familjen.


Torsdag

Idag började alltså skolan tyvär. Gick upp runt 8 imorse , hade tänkt åka nio bussen till mora, vi började tolv men gick ju tyvär ingen senare buss så jag skulle hinna i tid. men sen innan jag gick till bussen prata jag med johan , han skulle åka bil till skolan runt elva med sin bror, så jag fick åka med där, så slapp åka buss imorse, skönt. Var riktigt tråkigt i skolan, först samlades alla ettor i aulan, sen gick alla till sina respektive klassrum, tråkigt !slutade typ tre, drog till bussen, kom hem runt halv fem. sen vid sex gick jag och Ida och hälsade på linnea som jobbade på bärlagret idag, var där en stund och pratade lite, sen gick vi vidare till jossan, skulle säga hejdå, för hon flyttar till varberg imorgon :( ha dt bra <3. nu ligger jag är och slappar i min ny bäddade säng, alltid lika skönt att sova då. imorgon blire uppstigning halv sex, drygt. bussen går halv sju. snart sova. godnatt :*


Onsdag

Imorgon börjar skolan och det suger! Hade verkligen inte tackat nej till några extra dagars vila.
Idag har Linnea och jag iallafall varit ute i skogen och plockat lingon. Vi for ut i förmiddags nångång runt 1, vi var ute i kanske 3 timmar? Vi plockade då 40 liter lingon, ca 20 kg . Vi blev ganska slut så vi åkte ner på byn igen och gjorde ett hemligt ärende. haha. sen for vi hem och åt lite för att sedan fara ut och plocka lite mer. Så jag, Linnea, linneas mamma och syster for ut en vända till och plockade. Vi var ute i kanske 3 timmar ? Då fick jag och Linnea ihop 25 liter, sen orkade vi  inge mer. Så vi har alltså plockat 85 liter lingon idag, skapligt mycket tycker jag. vad tycker ni? Vi ska sälja dom nån dag till bärlagret så vi förhoppningsvis tjänar lite money. märks verkligen att jag plockat bär idag, har sjukt ont i ryggen, hoppas jag tar mig ur sängen imorgon bitti. nu borde jag nog sova så jag orkar upp till skolan imorgon... natti


godnatt

kommit hem från linnea för en liten stund sedan. cykelturen hem var as läskig. eftersom dom bygger om hela byn nu så har dom stängt av ALLA gatlampor i hela älvdalen, det var verkligen kolsvart ute, var som att cykla och blunda, trodde jag skulle köra in i något hela tiden, och inte hade jag nån mobil jag kunde lysa med eftersom min fortfarande är borta :( men ska fixa en ny inom dom närmsta dagarna! ikväll har jag linnea och ida sett på film,"a shopaholics confessions", och ätit kladdkaka och chips. mums. nu ska jag krypa ner i mina nya stora sköna säng. godnatt


regnregn

vaknade runt halv elva imorse av ett par fötter upp i ansiktet, linnea sover som nå jag vet inte vad. haha. När både piggnat till gick vi upp och käkade lite frukost, sen satte vi oss lite vid datorn . Sen drog hon hem ett tag och jag tog en lång varm dusch, sen fixade jag mig iordning och drog till Linnea och Ida. Vi fotade lite idag igen. Nu sitter jag och gråter till greys anatomy, usch grinar åt varenda avsnitt av det typ. Ikväll är det sista  "vara uppe länge" kvällen av detta sommarlov, kvällen ska tillbringas med Linnea och Ida, vi ska se film och laga oss nå gott. ska kila nu, hejdå!


picture





Måndag

Vaknade runt elva morse av att mamma kom in och väckte mig -_-, jag som verkligen vela sova länge idag. menmen. Senare frågade Linnea om jag vela följa henne och sola, och det vela jag självklart! Så vi drog ner till baduhuset runt halv ett , fick lov att skynda mig hem sen för skulle till mora och köpa ny säng :D.. när vi kom till mora for vi in till polisstationen för att se om nån lämnat in min telefon, tyvär hade ingen gjort det. Då kom pappa på att vi kunde fråga om dom fått in nån rosa monark cykel, ( min brors cykel blev stulen nån gång i februari och vi har inte polisanmält det), men vi tänkte att det är väl ingen ide att fråga det nu, det var ju lixom ett halv år sedan. Men vi gjorde ett försök, och det resulterades i att vi fick tillbaka cykeln, ganska komiskt. aja, hittade iaf en säng :D när jag kom hem for jag och Linnea ut och fotade lite , mys. Nu ligger vi här i sängen och har nyss sett på en film, den sög !! ska ladda in bilderna på datorn nu, kanske slänger upp nån på bloggen sen.. nu ska vi inviga min nya säng ( misstolka det inte ) !! hahaha

GODNATT

ont

knarkar halstabletter !!!!!!

miss my phone :(


hoooome

hemma nu ! haft riktigt trevligt , var på parken  igår kväll i dala-floda :) rätt så kul trots att det regnade exaxt hela kvällen, var helt dyngsur när man kom hem. träffade roligt folk :D hihi. idag åkte jag och ida tåg hem. dagen slutade inte riktigt som jag hoppats på.. tappat min telefon ! känner mig helt  handikappad utan den, är helt beroende av telefonen, så får se hur det här slutar. inte ens haft mobilen i två månader :'( , känner mig verkligen på dåligt humör !!

hade knäppt en massa bilder jag skulle lägga upp.. men det sket ju sig !

nuu

drar vi mot björbo! ha dt bra här hemma :) pusss

Lördag

sov som sagt i klubbis inatt, jag och Ida såg på mamma mia igår kväll, älskar filmen, man blir verkligen på bra humör av musiken.!! Vi somnade runt ett ellert nå? Ida var så osocial med sin jävla telefon, haha nööörd, så jag somnade före henne ! Sen imorse hade vi utsläpp, gick upp typ kvart över sju, var faktiskt inte så värst drygt, efter vi släppt ut hästarna drog nvi ut och red, sen blev det hem och ta en springtur, hur skönt som helst. Nu ska jag gå och packa för åker till Björbo om ungefär en timme! :D ha dt bra.


Fredag

Vaknade runt elva imorse, skönt. Sen vid tolv for jag och Ida och red , haha sjättedagen irad som jag rider. Riktigt skoj. Bara varit hemma och slappat resten av dagen. Nu sitter jag hemma hos Ida, vi ska snart dra och ta in hästarna, inatt blire att sova på stallet för jag och Ida har utsläpp imorgonbitti. Sedan efter vi ridit och så blir det hem och packa, för sen drar vi till Björbo till Nea och Ante :D wiiie! ska bli grymt kul !!!


Kalas

Kalaset hos Amanda vad skoj :D vi var ett gäng brudar där, Amanda bjöd på marängsviss och chokladbollar, riktigt gott!!! Jag och Nea köpte en fönsterlampa till Amanda som hon kan ha i sin lägenhet nu när hon flyttar :D hihi. Efter kalaset for jag och Ida upp på stallet och red, jag skulle få pröva på att hoppa, läskigt. Gick faktiskt riktigt bra , haha fast jag måste sett helt störd ut,  hannibal saktade typ in innan ett hinder så jag flög av en gång, xD hahaha.

haha

Torsdag

Blev en liten tur till mora imorse, men dock inte med Ida eftsrsomn hon inte mådde så bra imorse, så blev en tur med Robert ist :D hittade ett par skor. Kläder tycker jag man aldrig hittar i mora, usch. Nyss vart ute på en liten springtur :D Ikväll ska jag på Kalas till Amanda som fyller 16 :D

GRATTIS :D <33


Onsdag

Slapp dag. Tog en liten springtur imorse längs älven, riktigt skönt, men knät krånglar fortfarande lite men bara att bita ihop, ska se om dt går att göra något åt, har ju fått mina inlägg, men dom har slutat göra någon värkan :/, ajaj. sen efter det blev det stallet, blev en ridtur med robert och ida :D fjärde dagen irad som jag rider nu, dt är fan ganska kul, haha :D , sen blev dt hem och duscha och slappa vid tv:n, sen drog jag mig ner till ip och tittade på brors match, jossan och hanna kom också ner sen , älvdalen vann väl typ med 5-2 trorja? nu sitter jag bara här typ, känner mig rätt så trött, så blir nog en tidig kväll igen kanske, imorgon blire iaf mora med Ida, måste inhandla nya skor och kanske en tröja elr nåt!!

/ linap

trött

känner mig skapligt trött, blir nog en tidig kväll för min del. har blivit några väldigt sena nätter nu på sistone , hihi ;)


kalllt

nyss kommit hem ifrån Ida, vi hyrde en super bra film, wild child hette den, filmen blev extra bra eftersom puddingen alex pettyfer var med , m u m s på han :*


Tisdag

Var på fotboll igår med Ida, senare kom Linnea också. Efter fotbollen cyklade vi och plockade lite blåbär för vi hade tänkt att göra lite blåbärspaj. mums. pajen blev skapligt god, men gillar nog ändå äppelpaj mer. Vaknade upp hos Nea imorse, käka frulle, sen titta när hon packade haha, för hon har åkt till Björbo idag . Sen blev det östäng med Ida och Jossan, sen följde jag Ida och red. nu sitter jag här bara, vara med Ida ikväll trorjag.. usch vad tråkiga mina inlägg är xD haha sry



hahaha på bilden

glad

pirr i magen, underbart




måndag

pizzabaning igår kväll med Ida :D , vi sov på klubbis. Robert och Hanna kom på besök , fick öven mer besök senare, haha (y) trevligt !!!! blev en lång natt, kom inte isäng förns 4 :S haha men det vare värt. Ikväll ska jag nog vara med Ida, alltid lika roligt, för Ida gör mig på bra humör, hon är bäst !! kärlek till dig . 


<3

jag saknar dig 









t

grym

lyssna! 


Motor&Musik

Då var det över då. Har haft grymt kul.Gårdagen var bäst. Längtar redan till nästa år. Men nu äre bara att ta nya tag för snart börjar skolan.. usch vill inte.



Fredag

Härlig morgon, solen skiner och allt är som det ska ;) Ikväll blire parken med dom bästa ! Men innan det blir det grillning med släkten ! Trevligt. Moster Lisa, Calle och lilla Ellie kommer upp från valbo :D nu ska jag ut i solen, vi hörsssss!


Torsdag

Vaknde imorse av Idas godmorgon sms, ååh drygt, var super trött men kunde inte somna om så gick upp och tog en macka. Sen drog jag och färgade Idas hår. Sen idag vare invigning av motor&musik, så var fram på det och kikade lite, sen blev det häst cruising med Nea och Ante, sen pizzza! Typ bara slappat ikväll, vart på byn med Nea Ida och Ante. Är super trött , måste nog sova nu, för måste ladda till helgen, blir nog långa nätter med ett jäkla drag ;) haha natti :*


/ linap

HEMMA!!!

Precis kommit hem, och haft det mycket trevligt med mina tokfior Linnea och Ida! Vi har då inte precis haft turen med oss på resan, men det löste vi. haha. Vi skulle ju som sagt cykla från Älvdalen till leksand med en varsin cykel och en kärra fast spänbd på en av cyklarna. Kärran var jäkligt tunk efter vi lastat på packingen, så dt blev att turas om att dra cyklen med kärran under färdens gång. Vi tog vägen över wäsa och oxberg när vi skulle till mora, en mycket dryg väg var resultat av det. Blev många byten av cyklar och alla var vi trötta men vi kämpade på och skulle nå vårat mål. haha. När vi till sluyt kommit till mora på cirka 2.5 timme stannar vi och äter matsäck på en mack, sedan när vi ska starta igen så hinner vi komma cirka 20 meter sedan rasslar det till i cykeln med kärran och trampan fastnar, då har en vajer eller nåt farut av cykeln och fastnat i hjulet och går inte att laga, så där står vi efter vägen , Nea och Ida och asgarvar och jag smått irriterad. hahahahah. ojoj. sedan ringer vi våra föräldarar och ska hitta en lösning, så¨vi ringer och försöker fixa ett tåg, sen får vi veta att det går ett om 13 min, så vi skruvar upp kärran och lämnar kvar cykeln på macken, sen hoppar nea upp på idas pakethållare och tar kärran efter sig, så skyndar vi oss till tåget. Vi lyckades fjäska in oss och få med både cyklarna och kärranb på tåget. Vi hade grym tur där. Så vi tog oss till leksand iaf. När vi är framme lyckas nea lura iväg oss på fel väg så vi for mot lima -_-, men tillslut hamna vi rätt. När vi väl var framme på campingen så packade vi upp tältet och lite sånt sen gick vi ochg åt ! När vi skulle sova märker vi att det är ju fan inge luft i dubbelmadrassen jag och nea skulle sova på, den var ju naturligtvis trasig, men vi försökte blåsa upp den och hoppades på att luften skulle hålla sig tills nästa morgon. När vi vaknar på morgonen ligger jag och nea helt på marken  på kottar och rötter och ont i rygen kan ja lova att vi hade. usch vilken natt. haha men vi överlevde det. Igår var vi iaf på sommarland , mycket trevligt, var inte så mycke folk så var inge mycke köer alls :D sol vare också ! myyyys. På kvällen grillade vi och lite sånt :), satt på bryggan och myste. Blev att ta tåget hem till mora idag, sen vidare hem med bil.

En resa jag aldrig glömmer.
Ni är bäst
Jag älskar er
Tack för att ni finns.



Nu kommer lite bilder :)


Innan avgång!

Ida

Nea


I leksand

Framme, hahaha



haha skabb bil till tusen. vi bjuder

haha

snygg-nea


grill mästarn

puss påer
  
ni betyder

nu bär det av

hoppas att jag fått med mig all packning nu, nu ska jag bara lasta på cykeln sen drar jag hem till linnea, för där går starten ;) haha.  vi hörs på onsdag igen, ha dt bra :D   pussss

/ linap



missyou

Söndag

Gårdagen var helt sjuk, hade väl skapligt kul men slutade inte så bra . haha. Idag har bara varit en vilo-dag. behövligt.Imorgon bär det iaf av till Leksand, med Linnea och Ida. Runt tolv imorgon tar vi cyklarna och tältet och drar. haha fy fan hur vi kommer se ut xD , kommer bli en lång färd. Imorgon när vi kommer fram ska vi väl typ bara checka in och få upp tältet, sen ska vi nog grilla . Sen på tisdag blire leksandsommarland :D kulkul. Sen på onsdag tar vi cyklarna och tältet och drar oss hemmåt igen , för att sedan ladda om till m&m :D!  ha dt bra, kanske hinner med ett inlägg innan vi drar imorn också :)

kommentera :D

du du du du


/ linap


Lördag

Inledde kvällen igår med tacos med Amanda,Ida och Linnea, mys! Sedan tog vi bilen och drog till Mora, hadde ganska kul. Träffade lite roligt folk, haha. Ida ;) när vi kom hem drog vi till tessies lägenhet och sov jag och Ida. vet inte riktigt vad jag ska skriva, står helt still i hjärnan. Blir iaf en sväng till mora ikväll med Jennie, ska bli kul, inte umgåtts på hela sommarn.


so damn beautiful


RSS 2.0